Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, fiúk, ti mit csináltok egyedül, és újévkor?
Figyelt kérdés
Egyedül rossz, de a mai világba hűséges őszinte párt találni nagyon nehéz.
Nem bulizásra gondolok, sose voltam bulizni, arra gondolok hogy egyedül mégsem jó, ez az évi 1 alkalom amikor otthon isztok egyedül, vagy családdal vagytok...? Ha már végleg nem tudom hol próbáljak megismerni egy hűséges lányt, nekem is az ivás maradt sajnos, pedig szívesen elmennék éjévkor is sétálni egy lánnyal vagy ilyesmi :/
2019. dec. 31. 11:18
21/32 anonim válasza:
Ha vannak akkor miért nem találkozol barátokkal, vagy töltöd az estét a családoddal?
22/32 anonim válasza:
Semmit. Készülök a következő unalmas évre.
23/32 A kérdező kommentje:
Nincs se családom se barátaim. Barátnővel lennék igazán boldog.
2019. dec. 31. 17:01
24/32 anonim válasza:
Pihenek zenét hallgatok,később sorozatozok.
Kicsit túlgondolod ezt az egészet ugyanolyan nap mint a többi.
25/32 A kérdező kommentje:
Utolsó persze hogy ugyan az, csak jobb lett volna ezt az évet úgy kezdeni hogy még mindig egyedül vagyok, és valakivel az oldalamon együtt elkezdeni.. Persze a többi nap is ugyan olyan magányos, csak most szilveszterkor is karácsonykor is egyedül voltam, meg minden nap.. Én megosztanám valakivel minden kis dolgomat és "örömömet(ami nincs)" amim csak van.. Egy ölelés is sokat jelentene attól aki szeret, de még mindig nincs ilyen, és újabb év telt el.. Mindenki együtt ünnepel, nekem pedig nincs senkim még mindig, azért ez is érthető, nem? Eddigi tapasztalatok alapján minden lány ugyan olyan sajnos, a korombeliek közt.
2019. dec. 31. 19:56
26/32 anonim válasza:
Semmilyen családtagod nem él már, vagy hogy nincs családod?
27/32 A kérdező kommentje:
De-de él, csak nem együtt lakunk stb, egy beteg családtagommal élek, de neki is csak teher vagyok úgy érzem :/
2020. jan. 1. 02:50
28/32 anonim válasza:
Ennyi önsajnáltatástól már hányok.
29/32 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem hánysz úgy kussba, ahol nem zavarod más kérdését? Azt teszel ki kérdésnek amit akarsz, ameddig valaki nem trollkodik addig nincs gond, erről szól az oldal. Ha nem szereted az ilyen témát, akkor a vissza gomb segítségével elkotródsz az oldalról. Mert aki csak patkánykodik és nem válaszol, nem kérdez, annak semmi keresnivalója ezen az oldalon. Trollkodjatok máshol, köszi.:)
2020. jan. 1. 16:30
30/32 anonim válasza:
Juj, durcika. Majd valaki megsajnál egyszer. Mentem is akkor. Adios.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!