Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít nektek, hogy diplomás pasitok legyen?
Nem feltétlen a diploma megléte a fontos, de az igen, hogy kellöen tájékozott, okos valaki legyen, akivel sok témáról lehet beszélgetni - és a legtöbb esetben a dploma hiánya együtt jár azzal is, hogy nem túl müvelt ember.
Természetesen nem minden esetben van így, de elég sokszor.
Még én is tanulok, így ez alapján tudok válaszolni.
Fontos hogy diplomás legyen a párom, mert ha azidő alatt ismerkedünk meg, amíg egyetemre járok, addig ő megérti min megyek át egy vizsgaidőszak alkalmával pl, mert ő is túlvan ezen. Az a tapasztalatom, hogy aki középiskola után egyből dolgozni ment, annak az ideje nagy részét kitölti a munkája, és így erről is beszél sokat. Más az érdeklődési kör.
Nem állítom hogy diploma nélkül nem lehet valaki intelligens, vagy ha megismerkednénk, szimpatikusak vagyunk és kiderül hogy nincs diplomája akkor elhajtanám, de egyetem alatt inkább egyetemistával ismerkednék, és utána is megeshet hogy inkább olyannal, aki diplomás.
Nem tudom ezt miért veszik magukra az emberek. Akinek nincs diplomája, annak rosszul esik, hogy egy diplomás inkább olyat választ, akivel több a közös bennük? Szerintem nincs ebben semmi gond. Én is megértem, hogy egy vendéglátós inkább választana egy szakmabelit, akivel ugyanazt csinálják, megértik a másik éjjelbe nyúló beosztását, esetleg azonos a munkahelyük is, mint mondjuk engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!