Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 18l

Figyelt kérdés
Egy cégtulajdonos a család barátunk (50 éves) ,egy jó pár éve nagyon jó kapcsolatot ápolunk vele .Körülbelül egy 5 éve vagyunk jóban (családunk is ritkán összejárnak ,ő viszont minden héten legalább egy nap itt van ),na most itt csak az a baj ,hogy ő rövid ideje furán viselkedik velem elkezdett fogdosni meg ilyenek. Mondogatja,hogy milyen jó csaj vagyok. Félek ,hogy ez elfog fajúlni ,mivel ő most jelenleg nekem egy szívességet tesz (befolyásának köszönhetően) ,ezért nem merek vele elutasító lenne. Tudom most jön ,hogy egy buta kislány vagyok meg ilyenek ,de azt vettem észre ,hogy féltékeny vagyok ha mással is kedveskedik .(arról már nem is beszélve ,hogy családos ember )
2019. dec. 2. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Remélem csak egy unatkozó troll vagy. Ennyire ne legyél már naív liba 18 évesen! Igazán lehetne több eszed. Mi lesz veled az életben, ha még az sem alap nálad, hogy szólsz a szüleidnek, ha szexuálisan zaklatnak? Mert ez az! De amilyen...már boccs...hülye vagy, meg is érdemled.
2019. dec. 2. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kéne engedned, rá kéne szólnod, vagy el kéne húznod magad, amikor hozzád akar érni. Nem te tennéd tönkre ezzel a barátságot, hanem ő. De nem hiszem, hogy ez tönkretenné. Mint írod, másokkal is próbálkozik, és ha egyszer visszautasítást kap, na bumm, mi van akkor, akkor veled többet nem csinálja.
2019. dec. 3. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsés vagy első válaszoló.. Én is keresek egy lányt aki hűséges kedves, de mindíg ilyenekbe futok én is...

18f

2019. dec. 4. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha ez nem troll kérdés, akkor csak egy tanácsot adhatok: Feküdj le vele párszor és mindenki jól jár. Legyünk őszinték, a kommentjeid alapján neked is bejön a pasi és jól esik, amikor foglalkozik veled, szóval te is és ő is megkapja, amit akar, ráadásül még segít is neked valamiben. Szóval mindent bele, csak használjatok óvszert. Ne izgulj, Vajna Timi is elkezdte valahol, lehet, hogy éppen így. :) Sajnálom a mai normális tiniket, nagyon nehezen találhatnak normális párt maguknak, nemtől függetlenül.
2019. dec. 9. 03:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!