Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 18l

Figyelt kérdés
Egy cégtulajdonos a család barátunk (50 éves) ,egy jó pár éve nagyon jó kapcsolatot ápolunk vele .Körülbelül egy 5 éve vagyunk jóban (családunk is ritkán összejárnak ,ő viszont minden héten legalább egy nap itt van ),na most itt csak az a baj ,hogy ő rövid ideje furán viselkedik velem elkezdett fogdosni meg ilyenek. Mondogatja,hogy milyen jó csaj vagyok. Félek ,hogy ez elfog fajúlni ,mivel ő most jelenleg nekem egy szívességet tesz (befolyásának köszönhetően) ,ezért nem merek vele elutasító lenne. Tudom most jön ,hogy egy buta kislány vagyok meg ilyenek ,de azt vettem észre ,hogy féltékeny vagyok ha mással is kedveskedik .(arról már nem is beszélve ,hogy családos ember )
2019. dec. 2. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Köszönöm istenem hogy nem magyarnak hanem szlovénnek születtem.
2019. dec. 2. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:

*családjaink is ritkán összejárnak

*elutasító lenni

3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tartod magad, hajrá.
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"de azt vettem észre ,hogy féltékeny vagyok ha mással is kedveskedik"

Ez szimplán azt tükrözi, hogy jó érzés neked, hogy valaki vonzódik hozzád, nem a konkrét személy a lényeg.

Szólj a szüleidnek, mielőtt megerőszakolna, vagy hibát követnél el, mert ez az ember már nem a család barátja!

2019. dec. 2. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy most már késő, most már függ tőle a csaj.
2019. dec. 2. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mennyit segít, akkor se hagyd hogy valaki fogdosson téged. Egy 50 éves családos emberről beszélünk. Szerintem az lenne a legjobb ha rá szólnál vagy esetleg szólnál a szüleidnek. Egy ilyen férfiaknak semmi oka nincs téged fogdosni.
2019. dec. 2. 21:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom tönkre tenni ezt a barátságot.Tudom ,hogy ő az a tipikus gazdag férfi ,aki azt hiszi mindent megkaphat ....de egyszerűen remegek mikor hozzám ér ,ami mostanában elég gyakori .
2019. dec. 2. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, te már eldöntötted, a prosti létet választod. Mit vársz a válaszoktól?
2019. dec. 2. 22:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg ,csak most vagyok abban az időszakomban mikor minden olyan bizonytalan a jövőre nézzve ,ő meg próbál segíteni ...és közben bármennyire is beteges sosem állítottam le ,mikor próbálkozott ,de félek ez egyszer még rosszabb lesz
2019. dec. 2. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer azt írod le, hogy remegsz amikor hozzád ér, meg féltékeny vagy ha mással kedveskedik illetve hogy soha nem állítottad le, aztán azt hogy beteges, meg félsz hogy több történik, meg hogy el fog fajulni. De most akkor mit is akarsz igazán? Ha nem akarod hogy több történjen akkor szólj rá, állítsd le, vagy ahogy mondtam szólj a szüleidnek. Ha pedig nem teszed, ne lepődj meg ha egyre többet enged meg majd magának, mert ha látja hogy te nem szólsz vagy éppen nem teszel ellene semmit, azt fogja hinni neked is tetszik (már ha nem így van) amit csinál, és akkor biztosan komolyabb dologgal is fog próbálkozni.
2019. dec. 2. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!