Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez jelentheti azt, hogy nem nézek ki annyira rosszul?
Figyelt kérdés
Ha sok lánnyal beszélek, sokkal ölelkezem, sokszor ők jönnek (vagy futnak :D) oda hozzám, vagy többek puszit is adnak.
Csak kíváncsi vagyok, h ez betudhato e többek közt annak IS, h külsőre nem vagyok olyan vészes
2019. nov. 7. 15:12
1/11 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem nem feltétlenül
Nekem is volt olyan osztálytársam akivel ölelkeztünk ,meg pusziszkodtunk is (barátilag) de attól még egyikünk sem tartotta vonzónak vagy helyesnek ,csak jófej volt és nagyon birtuk
2/11 anonim válasza:
Igen, ez azt jelenti :) És szerintem legtöbbjüknek akkor bejössz :D
4/11 anonim válasza:
Hát valószínűleg az azt jelenti hogy nem vagy ronda (kinek mi) de ezt csak így nem lehet megmondani
5/11 A kérdező kommentje:
Persze, tisztában vagyok, h ezt így látatlanban nem lehet megmondani, de ha nem 1 lány csinálja ezt, hanem most (vicc nélkül) legalább 7-8, akkor az csak jelenthet valamit
2019. nov. 7. 21:00
6/11 anonim válasza:
Lehet úgy gondolják hogy te vagy a "meleg barátjuk" képletesen
7/11 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami😄😄
2019. nov. 7. 22:29
8/11 anonim válasza:
Ja én is erre gondoltam, hogy te vagy az a fiú akivel meg lehet beszélni lányos dolgokat.
9/11 anonim válasza:
#1 vagyok
Mi is ilyen " meleg barátként" tekintettünk a srácra :D
10/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem jellemző, h lányos dolgokrol beszelgetnenk egyikukkel sem
2019. nov. 9. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!