Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, én vettem rosszul a jeleket, vagy ő nem fejezte jól ki magát?
Nem vagyok a legtájékozottabb a nők terén, eddig 1 komolyabb kapcsolatom volt. Nem vagyok a netes ismerkedés híve sem, de a helyzet úgy hozta, hogy megismerkedtem egy lánnyal. Már az első pillanattól jól eltudtunk beszélgetni, ő is meglepődött, mondta is, hogy nehezen nyílik meg másoknak.
Hónapokig beszéltünk, jól elvoltunk, ő volt a napon fénypontja, rajta is érződött, hogy örült, amikor megjelentem. Neki párkapcsolata még nem volt.
Amikor megemlítettem, hogy kevés olyan ember van, aki ilyen szinten le tud nyűgözni mint ő, akkor erre azt válaszolta, hogy nő csak ő van aki lenyűgöz, igaz.
Idő után nyíltan beszélt a menstruációról, a helyzetéről, problémáiról, hogy milyen "romantikus" a megismerkedésünk, hogy csak velem akar foglalkozni stb.
Lehet tapasztalatlanságomnak köszönhető, de én ezeket egyértelmű jelzésnek vettem, ezért elmondtam neki, hogy nekem sokat jelent ő mint nő és szeretném vele megpróbálni. Erre jött a válasz, hogy ő nem
úgy gondol rám...
Most én értettem félre amiket mondott, vagy tényleg félrevezető volt? Lányok ti mit gondoltok?
"Idő után nyíltan beszélt a menstruációról, a helyzetéről, problémáiról"
ebből te mit gondoltál jelnek?
a sztoriban lehetnél akár nőgyógyász, pszichológus vagy egy legjobb barátnő, de semmiképp sem egy olyan pasi akitől bármit akarna
Nem a barátja voltál, a barátnője :D Örülj neki hogy azt nem kellett hallgatnod hogy összejön mással és az mit művel vele :D
Nyilván tapasztalatlan vagy még, ne aggódj, sokat fogsz még fejlődni, pl. nem kezdesz olyan csajjal akinek semmi párkapcsolata nem volt még (hisz valószínűleg az okkal történt, azaz nemtörtént).
A figyelem, gondoskodás, erőforrásaid megosztása stb. mind olyan dolog amit valami cserébe adj (kölcsönösség a jó irány). Ha "ingyen" odadobod akkor azért nem fog visszajárni semmi, cserébe nem marad kapacitásod arra aki adna érte (ezért nincs a pasiknak 10 csaj öribarijuk akik egész nap fecsegnek).
Legközelebb mutasd ki egyértelműen mit vársz el a kapcsolattól és mit keresel, ha nincs közös metszet az érdeklődésben akkor passzold egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!