Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál kepeket/videót más lányokkal mikor tudja hogy nekem rosszul esik?
Sziasztok
A barátommal egy éve vagyunk együtt.
Régebben barátom csinált lányokkal képet meg videót és nem zavart de ma csinált egy videót egy lányal ahol a lány azt mondja hogy ő milyen jó. A fiú nem mondd semmit csak hogy egy barát nah de emberek reális válaszokat szeretnék gondoljunk rosszra meg jóra is hogy tényleg lehet valami vagy csak en vagyok féltékeny őszinte válaszokat szeretnék/tanácsokat.
Szerintem ket lehetoseg van a elso ami jobb hogy talan ugy erzi hogy nem annyira figyeldz ra kicsit szetcsuszott a kapcsolat de hoanyzol neki es ezert feltekennye akar tennj
A masodik pedig az hogy ezzel akarja jelezni hogy mar nem igazan kellesz neki...
Ha a srác közösségi életet él online akkor minden érthető.Nehét az embernek ilyenkor változnia még ha tudja hogy rossz is amit csinál.
Nyilván akkor ilyen barátkozós típus volt akkor amikor megismerted is,attól hogy osszejottetek ez nem változik.
Most nem kéne feltekenykedni ha ilyen személyiség de mindenhol vannak határok,helyedben vigyáznék és nagyon szemfüles lennek.
Ha minél többet gondolsz erre jelek alapján hogy lehet köztük valami jobb ha te lépsz és szakítasz szerintem.Mindig jobb emelt fővel távozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!