Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik rosszul, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy beszólt a srác aki picit bejön az alakom miatt? 16/L

Figyelt kérdés

Ma poénkodtunk valamivel, és kicsúszott a száján egy beszólás, ami eléggé szíven ütött. Igazából egy testrészemre tett megjegyzést, arra utalva hogy van rajta plusz háj. Elég bántónak érzem, mert érzékeny vagyok az ilyesmire, pláne hogy edzek azért, hogy jobban nézzek ki. Persze ezt is mindig lebecsüli, mert hogy ő sportoló, és én azt se tudom hogyan kell rendesen edzeni.

Egyébként pláne meglepett, mert mindenki azt mondja bejövök neki (fiúról van szó), és már több éve kb legjobb barátok vagyunk. Eddig nekem mindig barátom volt, de most elkezdtem talán máshogy nézni rá. Azonban ez a beszólása teljesen lelombozott, annyira megalázónak éreztem amikor mondta. Majdnem elsírtam magam. Aztán a nap hátralévő részében nem nagyon szóltam hozzá, bár keresett.

Szerintetek túlreagálom? Azért borzalmas ilyet hallani egy srác barátodtól, pláne hogy kiemelte 1 db testrészem. Az alakomat mindig szokták dicsérni is, bár ezzel együtt nem vagyok vele megelégedve. Az hagyján hogy itthon beszólnak miatta, de eléggé elszomorított, hogy a legjobb barátom is.

2019. jún. 15. 01:37
 1/9 A kérdező kommentje:
*nekem eddig mindig volt barátom
2019. jún. 15. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ötletem. Mondd el neki, hogy neked nagyon rosszul esett, amit mondott. Legalább megtudod, milyen az érzelmi intelligenciája.

Ennek ellenére lehet, hogy túl reagálod, de ha rosszul esett, akkor azt nem szégyen megmondani, legalább megbeszélitek, és tisztázódik a helyzet.

(Vagy nem fogja érteni min sértődtél meg, ez ugye a fent említett érzelmi intelligenciától függ).

2019. jún. 15. 02:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked rosszul esett, akkor ne agyalj azon, hogy túl reagálod-e. Szerintem is le kéne ülnöd vele megbeszélni ezt az egészet, hidd el az emberi viták többsége a félreértések és a kommunikáció hiánya miatt zajlik. De ha te érzékenyebb vagy, ő pedig nyers, túl őszinte tipus akkor nem biztos, hogy olyan jó páros lennétek, persze ennyi "adatból" nem következtethetek. A srácok, nem mindig tudjak, hogyan kell kezelni egy lányt, és néha faragatlanok.Edz tovabb, es mutasd meg neki, hogy milyen fából faragtak, kiváló motiváció is lehet ;)
2019. jún. 15. 02:55
 4/9 anonim válasza:
85%
szia nekem is voltak kövér osztálytársaim és már mind a kettő lánynak gyerekei vannak.Nem reagálod túl természetes hogy megsértődsz ezen.Én is ezt tenném
2019. jún. 15. 04:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Egyébként utolsó, nem vagyok kövér, pont emiatt esett szarul mert el lett túlózva a beszólás is. 165 centihez 58 kiló vagyok, inkább az edzettségemmel vannak bajok. De ez már személyes gond, igazából senkinek köze sincs hozzá.

2019. jún. 15. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Viccből mondtam sokszor ennyi idősen, a lány komolyan vette sajnos..
2019. jún. 15. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen jó a súlyod! Én 158 cm-hez vagyok 45 kg, akkor én ks kövér vagyok? Számolj BMI-t, szerintem még sovány is vagy, az megadja azt a testsúlyt is, amennyinek kellene lenned.
2019. jún. 15. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
mondel neki hogy rosszul esett, néha nekem is előfordul hogy mondok valamit ami a fejembe jól hangzott kimondva meg nem. de mondjuk szerintem ő csak egy paraszt. ha továbbra is ilyeneket mond akkor ne találkozz vele többet. mellesleg teljesen jogosan érzed magad rosszul miatta
2019. jún. 15. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat valami modortalan szerencsetlennek tudom elkepzelni.. Sportolo? A sportolok erenye a tisztelet meg a sportszeruseg.. Nem az, hogy lenez teged mert o esetleg regebb ota uz valamit meg plane nem mond ilyesmiket viccbol sem.. Komolytalan kisgyerekkel allsz szemben. Ilyennekkel vigyazz. Baratkent persze oke.
2019. júl. 13. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!