Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mukodne a tavkapcsolat koztunk?
A story leneyegeben az,hogy jo par honapja elkezdtunk beszelgetni fb-n majd kiderult hogy ahol o lakik ott el egy rokonom is es ezen a hetvegen dobtunk egy talit.A hazibuliba egesz vegig vele voltam es amikor nem tudtam melle ulni akkor is egesz vegig egymast neztuk.Kesobb mikor mentunk bulizni akkor is minden idonket egymassal toltottuk aztan mikor leult a barati tarsasag egy asztalhoz,a csaj az olembe is ult(igazabol amennyire fogott az agyam itt jottem ra,hogy nyilvan megvan a csaj) utanna 2 korul vege lett a bulinak es onnantol nem igazan emlekszem semmire csak azt tudom hogy nala keltem fel az agyaban.Lenyegeben ugy keltem fel hogy egymast atolelve aludtunk el,szoval ketlem hogy tortent volna valami de meg raer szerintem foleg mert ez az elso talink.Utanna bucsuzaskor kaptam egy tok aranyos plussallatot(amihez nagyon kotodik) tole,es en is adtam neki egy polot.A bucsu pedig ugy nezett ki hogy fel oraig elvoltunk majd felemeltem,utanna atoleltuk egymast es ennyi volt a mi kis fel oras bucsuzasunk.Az osszhang nagyon megvan,mindenbe ugyan az a velemenyunk szinte,es ma azt is felhozta hogy egyik baratnoje mondta hogy tokre osszeillunk amire o azt mondta hogy lehet meg is lesz ez az egesz dolog.Igazabol a lany 100km-re lakik tolem,ami meg rendben is van mivel hetente el tudok menni hozza viszont ev vegen koltoznek Nemetorszagba ki es csak 3-4havonta jonnek haza es mi mar most nagyon hianyoljuk egymas tarsasagat 1-2nap utan..Termeszetesen en is mennek ki Nemetorszagba(talan ha az apjaeknal nagyon be tudok vagodni ami fele eddig jo uton haladok akkor az egesz nyaram kinn tolthetem nala jovore),viszont csak 1.5ev mulva szoval addig mukodni kene ennek az egesznek.Eddig ugy latom hogy van esely ra es sikerulne is csak erdekel hogy mi nektek errol a velemenyetek.
Elnezest ha kicsit osszeszedetlenul irtam le ezt,de kicsit meg kavarognak bennem a gondolatok meg faradt is vagyok kicsit.
U.I:Azert nem raktam ekezetet mert angol billentyus laptopom van.
Hát ezt így előre sajnos senki nem fogja tudni megmondani neked. Valakinél működik valakinél nem, azért Németország elég messze van.
A gond az hogy szinte nagyon az elején vagytok ennek az egész dolognak. Egy távkapcsolathoz elég nagy bizalomra van szükség. Egy próbát megér aztán majd meglátjátok mi sül ki belőle.
Angol kiosztású billentyűzetet is át lehet állítani windowsban magyarra, az enyéim is angolok voltak az utóbbi években.
Ha jól értem, 16-18 közt vagytok. Ebben a korban gyakorlatilag szinte kizárt, hogy működjön a dolog ebben a formában. Ennek oka pedig az, hogy fiatalok vagytok és tapasztalatlanok, még a hormonok irányítanak titeket. Most halálosan szerelmesek vagytok, aztán egy hónap múlva jön egy másik fiú/lány, aki sokkal jobban bejön, és akkor abba lesztek halálosan szerelmesek. Ez így is van rendjén. Az a fegyelem, bizalom és elszántság, elköteleződés, ami egy másfél éves távkapcsolathoz kell, még szinte biztosan nincs meg bennetek, jócskán felnőtt emberek közt is viszonylag ritka. Nekem is volt több távkapcsolatom is, volt, ahol 7 hónap alatt mindössze 3x1 hét találkozót sikerült összehozni, 21 és 24 évesek voltunk. Úgy gondolom, pár hónapot ki lehet bírni, párommal is 4 hónapot voltunk szinte teljesen külön, de másfél évet és főleg ilyen fiatalon nem valószínű, hogy ki fogtok bírni mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!