Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek a pasija/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a pasija/barátnője külföldre költözött?

Figyelt kérdés

Hogy bírtátok ki? Szakítottatok?

Milyen gyakran találkoztatok?

2019. febr. 23. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Hát nekem nincs párom, de nehéz dolog lehet a párkapcsolat. Ha pl. A fiú kiköltözik Amerikába, a lány meg itthon marad, akkor mind a két fél azon fog izgulni, hogy vajon kivel és mikor jön össze a párja a világ másik felén...
2019. febr. 23. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
A párom most költözött el pár napja.. Szakítottunk mert olyan messze van, hogy mem nagyon lehetne kivitelezni a dolgokat párkapcsolatot meg nem akartunk. Nehéz mert folyton azon jár az eszem mikor kivel mit csinálhat és még mindig nézem az autóját ha jövök ki a suliból szóval nehéz de próbálunk keveset beszélni, hogy könnyebb legyen
2019. febr. 23. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én költöztem el. 11-től 188 éves koromig Japánban éltem. 15 és fél évesen lett párkapcsolatom, szóval durván 3 éves kapcsolatot szakítottunk meg. Én döntöttem úgy, hogy lelépek Japánból és hazajövök Budapestre. Ő nem tartott velem. Végül szakítottunk, de mindennap beszelgetünk. Azóta neki lett újra barátnője.
2019. febr. 23. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Az afrikai barátnőm hazautazott, mert félti a családját.
2019. febr. 23. 23:14
 5/5 anonim válasza:

Én lassan egy éve vagyok együtt a párommal. Fél éve költözött el. Hétvégente van itthon. De nagyon szeretjük egymást. Igen vannak féltékenykedések néha. De akkor is lenne ha itthon lenne...

Szerintem egy bizonyos ideig működő képes egy távkapcsolat. De határt kell neki szabni.

2019. márc. 2. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!