Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a legjobb fiúbarátotok barátnője tiltaná a legjobb barátotokat tőletek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszem el.

A fiúval már 5 éve legjobb barátok vagyunk.

Egyikünk sem akart soha többet.

Teljesen más típusú emberek jönnek nekünk be külsőleg.

Erre megismerkedett ezzel a csajjal,akivel csak nemrég jöttek össze és a csaj meg valamiért azt képzeli,hogy ő oszthatja a lapot a fiúnak.

Konkrétan folyton cirkuszol barátommal,miattam.

De mivel a fiú szereti,ezért eltűri neki.

Engem viszont idegesít,hogy próbálja eltiltani tőlem a legjobb barátom.

2019. jan. 22. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ellened akarok lenni, de én megértem a csajt. Sajnos nemsajnos nekem is ilyen féltékeny személyiségem van, és biztos nem bírnám ha a barátomnak a legjobb barátja egy lány lenne. Elhiszem én hogy külsőleg más típusú emberek jönnek be nektek, de pl mivan a belsővel? Barátok vagytok, szóval a belsőleg bejöhetnétek egymásnak. Másik meg, hogy sokak szerint -szerintem se, de nem magamból akarok kiindulni- fiú és lány között nincs barátság, előbb utóbb az egyik fél többet fog érezni, ha akarja, ha nem, ha elmondja a másiknak, ha nem.

Összegezve, én sem örülnék ha a barátomnak mindig ott lenne egy másik lány, neki legyek én az egyetlen. Más kérdés, hogy én ilyenkor a kapcsolatot hagynám ott, nem eltiltanám a srácot. Keressen maganak olyat aki ezt elviseli.

2019. jan. 22. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jókai szerint fiú és lány között nincs barátság, mert mindkettő mást akar.

A fiú a lányt, a lány a fiút.

.

Fiatal a kapcsolat, acsaj nem egészen bízik önmagában, hogy meg tudja tartani a srácot és nem egészen bízik a srácban, hogy csak és kizárólag ő kell neki.

.

Ha a csaj így akarja, a srác szerelemből enged neki, te már nem sokmindent tehetsz.

2019. jan. 22. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet barátság kettőtök között, nekem is volt már legjobb barátom lány. Mondd meg a barátodnak, hogy ez az ő döntése. Te megérted, ha nem akar többet találkozni, ami neked fájna. Ha mégis akar találkozni, akkor meg beszéljen a barátnőjével. Oldja meg ő, az ő barátnője.
2019. jan. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!