Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom nem ír mit csináljak?
Lassan 2 hete nem ír és nem is válaszol a fiúm. Először azt hittem csak elfoglalt vagy játszik (gamer xd) de mostmár végképp nem tudom mi van. Szerintetek ráirjak/ráirhatok a a báttyára hogy mi van az öccsével? (Még nem találkoztam vele,mm a báttyával.)
Vagy várjak még?
Nagyon rossz egyszerre aggódok amiatt hogy valami történt vele meg amiatt is hogy csak szimplán már nem érdeklem. 😕😢
És ha baleset érte , kórházba került?
Téged se nagyon érdekel.
2 hét után mire várnál még? A hónapfordulóra?
Írj valakinek és kérdezd meg, mi van. Így kiderül az is, hogy érdemes lenne-e szakítani.
Na most irtam a báttyának,meglátjuk mi lesz.
Remélem mindem oké vele
#5 nem bunkózni kell :D
Amugy meg már vagy fél éve elkezdtünk beszélgetni fbon,de csak május 2.án sikerült össze hozni a talit szóval onnantól hivatalos a kapcsolatunk.
#6 igen tudja (gondolom xd) még egy szivecskés nyakláncot is kaptam tőle multkor. De ha esetleg tényleg az lenne helyzet amit a #5 irt..hát az eléggé fájna.
Nem. Vagyis annyit h nincs baja. Báttya megkérdezte tőle miért nem válaszol nekem és csak annyit mondott hogy nem akar ugyhogy ez igy ...hát elég szar.
Valami baja van báttya szerint hisztizik de nemtudjuk mi. Velem nem veszett össze vele se aztán ja.
De persze simán lehet hogy csak leszar mert dobni akar amit megértek mert nem vagyok egy főnyeremény...
Hát ez pech.
Szerintem írd meg neki, hogy ha nem kellesz, akkor búcsúzzatok el.
Legyél te határozott, ha neki nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!