Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Én 17 f vagyok ő 15 L. Régen amikor én meg csak 12 ő pedig 10 volt, nagyon jóban voltunk. Kicsik voltunk, vhogy kinyokogtem neki hogy szeretem. Ő akkor mgeijedt és azt mondta nem. Utana nagyon sokaig nem -beszéltünk, elvoltunk egymás nélkül . Erre idén ugyanabba a suliba jött mint én. Úgy viselkedunk egymással mintha 2 bff nem találkozott volna két éve de most nagyon örülnek egymásnak. Egész sokat -beszélgetünk, buszon is találkozunk. Valamelyik nap rá akartam irni de ő megelőzött es magától irt ennyi év szünet után. És amikor talalkozok vele mindig van vmi a szemében. Csak úgy csillog.
Szerintetek érdemes lenne újból kozelednem? Ti hogy csinálnátok?
2019. okt. 13. 14:41
1/5 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel, igen. De én abszolút a 0-ról kezdeném. Mintha az az 5 évvel ezelőtti dolog nem is lett volna.
2/5 anonim válasza:
Kezdjétek el, de tudjátok, hogy hol van a határ a szerelemben!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mire akarsz kilyukadni, annyit tudok, hogy nagy matekzseni vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!