Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket zavarna? Bővebb lennt.
Nos arról van szó hogy 23 éves vagyok , és nincs munkám. (Na de mielőtt jönnének a köpködések , azt hadd mondjam el , hogy nagyon rossz környéken élek , falun , és a legközelebbi egy szem városban is amihez elég messze kell utazni így is nagyon ritkán vannak álláslehetőségek ,de ott is kórházban orvos , iskolában tanárnő , amire nem jelentkezhetem mert középiskolai végzettségem van , Informatikai ágon amivel sem itt és sem avárosban nem tudtam munkát találni , akárhova adtam a jelentkezésem , ha visszahítak sem engem választottak. Amikor van idénymunka kézzel meg lábbal mentem tényleg! Akármi volt! Csak hát ez nem hosszú távú, hanem 2 hónapos munkák voltak . Most megint semmi nincs augusztus óta , de nem adom fel keresek ,mindenhol próbálkozom.Közmunka is létezik , igen , voltam én ott is, csak úgy bántak velem meg sajnos szinte mindenkivel mint az állattal, és méghozzá nem csak a brigádvezető hanem a munkatársak , aminek 60 % a roma. Engem és a fiatal női társaimat rengeteget zaklattak (férfiak) , a megjegyzéseikkel és a többi zaklató beszólásaikkal és teljesen tehetetlen voltam kikészültem egy idő után. Hiába szóltunk fentebb , nem álltak le az egyes egyének. Vannak még jó páran fiatal nők akik úgy döntöttek ebből az okból ahogyan én.Oda nem szeretnék visszamenni.most úgy néz ki lesz egy képzés benn a belvárosban amivel talán falun belül óvodában zudnék elhelyezkedni , oda mindenképp jelentkezni fogok . 1 éves és ha sikerül bejutnom máris nem érezném magam tehetetlennek.)
Szóval az lenne az igazi kérdésem,hogy mint férfiak , vannak gátlásaitok az olyan nőkkel kapcsolatban akiknek nincs munkájuk? Elítélitek őket?
Ha közelednek hozzám a normális férfiak , annyira szégyellem bevallani amikor nincs mukám hogy munkanélküli vagyok !!!!
Egy kapcsolatban ez nagyon sokat nyom a latba , hogy hiába próbál a barátnőtök elhelyezkedni , de nem mindíg jön ösze?
Nem vagyok gazdag , de le sem vagyok totálisan égve anyagilag . És ez engem zavar ! Mennyire számít nektek az hogy a nőnek akihez vonzódtok milyen az anyagi háttere?
Nincs előírva, hogy abban a faluban öregedj meg. Ismerkedj. Leírásod alapján vannak terveid, aggaszt a jelen helyzeted, igyekszel állást keresni. Ilyen tulajdonságok és tervek mellett engem nem zavarna.
Ffi (nős).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!