Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha 16 évesen a legalább 5évvel idősebb nők jönnek be, de akár még a 20 év korkülönbség se zavarna?
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 09:10
1/11 anonim válasza:
És ebben a kérdésben a tini álmaidban szereplő nőkön kívül hol a felnőtt rész?
2/11 anonim válasza:
Nem baj.
Nekem is egy tőlem 15 évvel idősebb nő vette el a szüzességem. :)
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es nincs szó itt tini álmodozásról. Csak azt vettem észre hogy ezerszer jobban kijövök egy idősebb nővel akiről nem egyből az jut eszembe hogy egy ringyó.
2019. aug. 10. 10:39
4/11 anonim válasza:
Rendben... ettől te még tini vagy, jó leszel a tini kapcsolatok rovatban (Btw, miből gondolod, hogy a fiatalon “ringyó” (sic!) nők 30 éves korukra visszaártatlanodnak? 😀)
5/11 A kérdező kommentje:
Már általában a nők ilyen korban megkomolyodnak. És azt sem mondtam hogy nem vagyok tini
2019. aug. 10. 11:01
6/11 anonim válasza:
Fiatalok között is van normális csak a fiúknak az általad említettekre van szükségük. És válaszolva a kérdésedre, nem baj hogy az idősebbek jönnek be. Kinek mi.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó te fel vagy pontozva
2019. aug. 10. 11:38
8/11 anonim válasza:
Nincs vele gond.
Ajánlom neked Susan Sarandon színésznőt.
9/11 Csicuki válasza:
Ha neked ilyen korú hölgyek tetszenek akkor keress ilyet nincs vele semmi gond.
10/11 anonim válasza:
Ehh, nem látjátok a fától az erdőt.
Nem az a baj, hogy neki ilyen korú hölgyek tetszenek, hanem az, hogy az ilyen korú hölgyeknek ő nem tetszik.
Így kiírt gyorsan egy kérdést a felnőtt kapcsolati rovatba, hátha a sok magányos “vénasszony” rákattan a lehetőségre 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!