Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök már nem szűz?
Nem zavarna titeket, hogy nem ti vagytok nála az első, előttetek már valakivel szexelt?
Lehetőleg ne csak igen / nemet írjatok, hanem indoklást is hozzá, hogy miért. Köszönöm.
Engem nem zavarna..nem azért mert nekem már bárki jó lenne, csak legyen valaki, hanem azért mert nem ez a fő szempont. Nyílván azért a barátnőm mert szeretem és megfogott benne valami. Aminek nincs köze ahhoz hogy kivel volt. Attól ugyan úgy tudnék irányítani és nem érezném magam kellemetlenül sem. Szóval ez a dolog számomra nem szempont. Pl. a dohányzás, na az egy oylan dolog ami már nem mindegy.
17/f
Kortól nagyon függ. Ha fiatalabb nálam, akkor az lenne a normális, ha mind a ketten elsők lennénk a másiknak, ha idősebb, akkor talán nem gond.
De ne dörgölje az orrom alá, hogy már volt együtt valakivel. Egyszer elég ha elmondja, akkor talán el tudom felejteni.
17/f
Még szűz vagyok és azért nem zavarna, mert ha ő már szeretkezett, akkor van tapasztalata és kvázi megtanít engem is. De ha ő is szűz lenne, akkor neki is nulla tapasztalata lenne a dologban, ami szintén nem zavar. Szóval nekem mindegy, hogy szűz e vagy sem, csak viszont szeressen engem.
Mondjuk az a lány, aki nekem kell, csak barátként tekint rám, szóval ez gáz... majd csak jön valaki, aki viszont szeret engem. 19/f
Én tipikus rosszlány voltam tinikoromban, 14 évesen vesztettem el a szüzességem egy 18 éves sráccal, utána meg pár évvel később, 17 évesen én vettem el egy velem egykorú srácnak a szüzességét. Nagyon élvezte elmondása szerint, és bejött neki, hogy nem egy tapasztalatlan nővel van életében először, szóval őt nemhogy nem zavarta, de örült is neki, hogy én akkorra már sokakon túl voltam, és tudtam neki újakat mutatni és élvezte is!
Van akinek ez gond, van akinek nem, de szerintem nem kéne hogy szempont legyen egy szerelemben.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!