Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ.
Ha egy nálam idősebb, udvarias, jól szituált férfi tenné, akkor nyilván imponáló dolog, legalábbis számomra. Már csak azért is, mert korunkban már mindenki tegeződik mindenkivel. És persze mert ezzel a tiszteletet is megadja.
De ha egy velem egyidős (az én esetemben így 18 éves) fiatal, fura kis ficsúr tenné ezt, azért, hogy levegyen a lábamról, akkor csak nevetni tudnék a dolgon.
Ezzel a magázással vigyázni kell, mert amennyire kedves dolog tud lenni, annyira lehet vele mellélőni.
Ez mind tőled, a “pozíciódtól”, a korodtól és a kiállásodtól függ.
2/11 anonim válasza:
Már nem azért, de 20. században élünk.
3/11 anonim válasza:
#2, már nem azért, de pont hogy a 21.-ben.😂
4/11 anonim válasza:
Nem szeretem, ha magáznak, de nem zavarna, csak megmondanám neki, hogy nyugodtan tegezhet (főleg ha velem egykorú). Akkor zavarna, ha még utána is magázna.
5/11 anonim válasza:
Hát én nagyon utálom ha valaki magáz ezért engem zavarna. De persze valószínűleg mondanám neki ezt és ha utána már nem magázna minden oké lenne.
6/11 anonim válasza:
Mindennél jobban... tőlem még személyit kérnek, ne magázzon már egy fiú.
7/11 anonim válasza:
2-es voltam, látom irónia az nuku :3
8/11 anonim válasza:
Abban mi volt az irónia hogy bamba módon félreírtál egy számot. Figyelmetlen voltál, ennyi. Inkább az az ironikus hogy ezt nem vallod be hanem próbálsz mentegetőzni.:D
10/11 anonim válasza:
Tegezzel már te barom arcú !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!