Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez fiúnyelven mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fiúnyelven mit jelent?

Figyelt kérdés

Oké,nem külön nyelv,mindenkitől/bárkitől kérnék választ.

Van egy fiú nálam fiatalabb de akoránál sokkal éretebb (1év különbség).1éve ismerem online beszélgettünk,nagyon jó haverom.

Augusztusban azt beszéltük hogy lányok és fiúk között igenis van barátság.

Na és hozzánk csapódott egy lány aki elmondta nekem hogy bejön neki a srác,örültem egy lánybarátnak mert eléggé rossz társaságtól szakadtam el a suliban.

Szóval a lány érdeklődött felőle és nekem teljesen az jött át hogy pöppet féltékeny rám meg minden,ezért a sráccal távolságtartóbban viselkedtem hogy a lány vegye az adást hogy tényleg csak barátok vagyunk.

Picit de tényleg csak minimálisan lett olyan érzésem hogy lehet bejövök neki(?).

Pár napig nem beszéltünk,aztán tegnap újra és érdeklődtem afelől hogy tetszik e neki valaki (hátha a lány aki nála pár hónappal fiatalabb)

ez a párbeszéd zajlott le tömören:

ő:igazából félek neki elmondani mert barátk vagyunk és ha elmondanám akkor lehet az is megszakadna

én:osztálytársad?

ő:nem

én:(lány neve)

ő:neeeem

én:Ismerem?

ő:nem tudom

aztán faggattam arról hogy miért nem tetszik neki a lány de nyilván csak minimális szinten hogy ne vegye észre

azt mondta hogy őt alig ismeri.

Eddig amúgy mindig elmondta hogy ki tetszett neki,én voltam az aki a legutóbbi kapcsolatából is "kisegítette"

de most ötletet sem ad

NAGYON FURCSÁLLOM SZÓVAL SEGÍTSETEK KÉRLEK

2019. szept. 25. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
So fucking close...
2019. szept. 25. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Már válaszoltál a saját kérdésedre,igen bejössz neki,csak tudja hogy ha nem úgy sikerül ahogy kellene akkor tönkre is mehet a barátságotok.......lényegében ennyit jelent az egész "fiúnyelven".....19F
2019. szept. 25. 21:56
 3/6 anonim válasza:
20%
Bejössz neki, egyértelmű... (Vagy nem 🙆)
2019. szept. 25. 23:25
 4/6 Zsombi55 ***** válasza:
0%
Nagyon sokan nem akarnak vagy nem képesek barátok maradni komolyabb kapcsolat elutasítás vagy elhagyás /elválás után, ezért érthető ha tartózkodik elmondani a lánynak.
2019. szept. 25. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Egyáltalán nem biztos, hogy te tetszel neki, sőt, magamból kiindulva én biztos nem annak mondanám el ezt, aki nekem tetszik.
2019. szept. 26. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
A kis kopaszkádat akarja.
2019. szept. 26. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!