Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nos kezdem a legelején. 17 éves lány vagyok, és egy srác már 9. óta nagyon tetszik. Adott a "Legjobb barátnőm", akinek mindent elmondok. A nyáron úgy éreztem elhalványult minden érzelmem a fiú iránt, de amint megláttam a suliban azonnal minden visszatért. Sokat beszéltünk eddig is, és azt hiszem már picit rájött, hogy bejövős nekem. Nos később megint egyre kevesebbet beszéltünk, de nem én akartam az lenni aki zaklatja, szóval meguntam, hogy offol és inkább hagytam. Pár napra rá rámírt a srác. Nagyon megörültem, azt hittem megint minden a régi lesz. De nem... közölte velem,hogy a "barátnőm" nagyon érdekli.. hihetetlen mennyire összeszorult a lelkem.. utána rá sem mertem nézni a telefonra, nem akartam megtudni mit írt. De következő napon megnéztem, és kiderült hogy a fiú ráírt a lányra.. én suliban elmondtam az akkor még rendesnek hitt barátnőmnek, hogy én még mindig szeretem a fiút. A lány azt mondta, hogy bízzak benne, sose fog vele összejönni :) Én hittem is neki, viszont egyik haverom mondta, hogy látta őket kézen fogva sétálni (le is fotózta, tényleg ők voltak azok). Én azonnal írtam a lánynak, de flegmázott és a végén le is tiltott.. ezután eltelt egy olyan hét, hogy semmit sem aludtam és ettem szinte. Nagyon ki voltam bukva, de ami ez után jött az még ezt is túlszárnyalta.. A kiszemeltem és a lány szakítottak, és a lány bosszút akar rajtam állni, mivel szerinte miattam lett vége mindennek. Ki akar közösíteni, és folyton megszégyenít.. Ezt bővebben is leírhatnám, de felesleges.. Sulit váltani nem akarok, és tanárt belevonni sem, de nem tudom hogyan vészeljem át ezt így tovább.

2019. szept. 25. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vágj neki vissza. Mégegyszer megszégyenít mond meg neki hogy nem te vagy egy hazug dög aki még a barätnőjének is azt mondja hogy nem fog a sräccal össze jönni, majd mond hogy egy senki vagy, fordits hátat és menj el, aztán hätbaszuros módon még is. Ezutan pedig nézd levegőnek, rá se nézz, tegyél úgy mint ha egy senki lenne. Néha pedig röhögd képen. Hidd el nem fogja sokáig csinálni...
2019. szept. 25. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy mondatot felcseréltem de remélem így is érthető.

Ha nem ällsz ki magadért akkor sajnos ätgäzolnak rajtad. :/

2019. szept. 25. 17:05
 3/10 kargor ***** válasza:

Hello!

A bosszú nem old meg mindent, szerintem csak hagyd rá, tényleg csak engedd el magad mellet amiket mond!

Nincs más barátnőd? Ők, hogy vannak ezzel?

2019. szept. 25. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem is bosszút írtam, ha räm céloztäl. De ha nem áll ki maga mellett egyszer akkor nem fogja békén hagyni.
2019. szept. 25. 20:15
 5/10 kargor ***** válasza:
Lehet, hogy férre értelmeztem akkor bocs!
2019. szept. 25. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj.:)
2019. szept. 25. 21:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :) van még 2 másik barátnőm, de igazából folyton rájuk mászik a csaj és csak az egyiket érdekli, hogy mi van velem... Szóval nem vagyok teljesen egyedül, de nagyjából leszarják, hogy mi történik velem:)
2019. szept. 26. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem mindennek az alapja, hogy először ketten leültök beszélgetni.

Aztán, ha nem megy, nem megy.

2019. szept. 26. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Hányszor irod ki ugyan azt a kerdest te elveszett lelek? Már mondtam.. nőjj fel, es nem lesz gond.
2019. szept. 27. 08:00
 10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom miről beszélsz, nekem ez az első kérdésem .-.
2019. szept. 29. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!