Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Észreveszitek ha egy lánynak szép a haja?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 14:36
1/15 anonim válasza:
Ha nincs baj a látásunkkal, akkor igen.
2/15 anonim válasza:
Én elég haj mániás vagyok, és mindég a haját nézem meg elöször.
Sok mindent elárul az emberről.
3/15 anonim válasza:
Persze, a haj az egyik amit elôször megnézek egy lányon:p
4/15 anonim válasza:
Nincs kimondott szep. Lehet a sracnak idealja, vagy allhat jol az arcodhoz es legtobbszor akik latnak eszre veszik az ilyet.
5/15 anonim válasza:
Nekem mondta már srác, hogy nagyon szép hajam van, szóval igen, van olyan (szerintem a többség), aki észreveszi.
18/L
6/15 anonim válasza:
Igen, persze, hogy észre veszem. Úgyhogy jöhetnek a szép hajú lányok, hogy megdicsérhessem a hajukat :D
10/15 anonim válasza:
A melle meg a segge után persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!