Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mondták már, hogy szép szemed van?
Figyelt kérdés
Mit reagáltatok rá, ha volt ilyen?
Nekem még sose mondták, de lehet azért mert nem egy szép darab.
2019. aug. 11. 16:31
4/16 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor mondják..csak megköszönöm..:D
5/16 anonim válasza:
Hát nekem szerintem még nem, de nem is csodálkozom, egyrészt nem szeretek másnak a szemébe nézni, így egy kicsit nehéz:D másrészt meg kívül kék, aztán középen zöld, legbelül meg barna, szóval inkább különleges mint szép
6/16 anonim válasza:
Nekem mindig megdicsérik aztán megköszönöm. Én is látom hogy szép kék a szemem nekem is nagyon tetszik. Ha az élet más szépséget nem adott legalább a szemem legyen az :D
7/16 Csicuki válasza:
Igen szokták mondani elég gyakran. És megszoktam köszönni minden alkalommal.
8/16 A kérdező kommentje:
Jó nektek, az enyém csak egy sima sötétbarna :D.
2019. aug. 11. 17:43
9/16 anonim válasza:
Nekem egyszer mondták hogy milyen szép zöld a szemem de közbe full kék
10/16 anonim válasza:
Igen,elég sokszor.Mindig megköszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!