Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mondták már, hogy szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mondták már, hogy szép szemed van?

Figyelt kérdés

Mit reagáltatok rá, ha volt ilyen?

Nekem még sose mondták, de lehet azért mert nem egy szép darab.

2019. aug. 11. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Igen. Kedves mosollyal megköszönöm, ennyi.

Egyébként szerintem a barna gyönyörű tud lenni! :)

2019. aug. 11. 19:01
 12/16 anonim válasza:
76%

Nekem még soha, mert csúnya. Egyszer be is szólt egy fiú még általános iskolában, hogy fura a szemem. Az nagyon rosszul esett. Egyébként mocsárzöld, kicsi és ha mosolygok jobban ráncolódik mint más embereknek. Ha megdicsérnék kb. megkérdezném, hogy mit akar az illető xD

25/L

2019. aug. 11. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is csokibarna, de megdicsérték már párszor.
2019. aug. 11. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem olyan sotetbarna hogy szinte már fekete. Tegnap is megdicserte egy aznap megismert hölgyemény. Jól esett, mondtam kösz, a tied is szép darab :)
2019. aug. 11. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Megköszöntem.
2019. aug. 12. 21:22
 16/16 Aabbgfggfgf ***** válasza:
76%

Azzal kezdeném, hogy fiú vagyok. Már mondtam pár lánynak, hogy szép a szeme, ilyenkor általában egy kis időre lefagynak és megköszönik.

De most jön a lényeg: én annak a lánynak mondom, hogy szép a szeme, akit kedvelek. Ennek semmi köze a szeméhez, csak egy jó bók. Amelyik lányt szépnek találom belül vagy kívűl, annak szépnek találom a szemét.

2019. aug. 13. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!