Fiúk! Ti egyáltalán észreveszitek ha egy lányon van smink?
Mármint gondolom ha így ki van festve azt csak látjátok:
De ha egy natúrabb/ természetesebb sminkje van, akkor észre sem veszitek hogy van rajta?:
1,2,4 ok
A többi nekem máz és nem smink.
Ez csak az én hülyeségem de a máz nekem taszító. Más meg arra gerjed. Úgy látszik keveset játszottam Barbi babával.
Szerintem minden sminket észre lehet venni közelről,ezen nem kell problémázni.
Ez olyan dolog,hogyha problémás,nem olyan szép a bőröd,akkor azért fognak beszólni,hogy miért nem sminkelsz,ha meg sminkelsz,akkor azért fognak beszólni,hogy ezzel becsapod az embereket..
A tanulság az,hogy nem kell foglalkozni a másik véleményével,mindenkinek úgyse felelhetsz meg,úgyhogy ne akarj megfelelni csak saját magadnak.
3assal egyet értek. Azt csináld, ami neked tetszik.
Persze ebből lehet szélsőséges dolgokat kihozni. Az egyik szaktársam 2 hetente 1x fürdött. Őt sem erdekelte mások véleménye. :)
Amit mondani akarok, hogy ha néhányan megszólnak, örülj neki, hogy foglalkoznak veled. Amíg neked tetszik és azok, akiknek valóban adsz a szavára, nem szólnak, hogy túlzás, addig csináld. De ha már rajtad kívül nincs senki, aki ne mondaná, hogy ez túlzás, ideje végig gondolni, mit akarsz elérni.
A szolid oké, meg pl ha bőrhiba vagy anyajegyet vagy szem alatzi karikát elfeded. A legtöbb képen ki van kenve a lányok szája ami nagyon nem előnyös a nők nagy részének! Kevés az akinek jól is áll.
Nem kell tonnányi szempilla spirál se max az elszőkülő szempilla végeknek színt adni.
Tipp: A szempilla alatti rész szemcerúzával kihúzva kontúrt ad a szemnek + dúsabb szempilla hatás ami természetesebb hatású, ellentétbe a sz@rrá szempilla spirálozott darabos szempillával.
Utálok sminkelni, de a szolid igényes nekem is ok.
Gyüllölöm az agyon sminkelt "álarcosokat", a mű lányokat akiknek mindenük tömve-festve van.
Részvétem a srácoknak, nagyon nehéz lehet találni önmagában szép lányt a mai műkollekciók közt. XD
Itt az ideje hogy a pasik is tömjék a dolgokat és fessenek freskót a fejükre ><
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!