Szerintetek a szemöldökceruza használata ciki?
Figyelt kérdés
A szemöldökfestést is próbáltam már csak az nem maradt meg sokáig, szemöldökceruzám meg van és azt tudnám naponta használni, csak nem tudom miért de azon kezdtem e gondolkodni, hogy nem e ciki. Szerintetek?2016. szept. 30. 23:04
1/6 anonim válasza:
Ha megerősíted sötétíted a színét, akkor nem ciki. ha Kiszedeted a szemöldököd és újrarajzolod, vagy ilyen kocka alakúra rajzolod, akkor tipikus helyi ribbanc leszel, mint ez: [link]
2/6 anonim válasza:
Ha megfeleloen hasznalod, nem is latszik, hogy rajzolt. Ha nem megfeleoen, akkor nagyon gaz es ronda, igenytelen
3/6 anonim válasza:
Egyetértek. Egyáltalán nem ciki, csak jól kell vele bánni.
Pl szerintem Ő nagyon jól csinálja.:D [link]
4/6 anonim válasza:
Upsz, ezt akartam.:D : [link]
Szerintem nagyon szép és nem mondható műnek.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!:)
2016. okt. 1. 13:42
6/6 anonim válasza:
Nem ciki, de egy szemoldokporral sokkal szebb es termeszetesebb hatast tudsz elerni😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!