Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogamzásgátlás lehet így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlás lehet így?

Figyelt kérdés
Ha nem megyek orvoshoz, vény nélkül szedhetek fogamzásgátlót? Nem vagyok 18 és nem tartom az óvszert 100százalékig biztosnak
2019. szept. 9. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Nézz körbe neten hogy milyen vény nélküli fogamzásgátlók vannak. De ha a srác figyel egy kicsit is akkor az óvszerrel sem lehet semmi baj.
2019. szept. 9. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. szept. 9. 22:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. szept. 9. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi ésszel talán szexelni sem kéne :)
2019. szept. 9. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Természetesen nincs recept nélküli fogamzásgátló, nem is értem, hogy hogy gondolhat bárki is ilyesmire! Milyen akadálya van annak, hogy orvoshoz menj?
2019. szept. 9. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

Egy, a fogamzásgátló sem valami túl jó ötlet.

Kettő, ha már elakarod kezdeni akkor nézz utána.

Három, ha elkezded mindenképpen nőgyógyászhoz kell menned, neki pedig ki kell vizsgálnia& vizsgáltatnia.

Négy, mindenképpen mond neki hogy alacsony hormontartalmút adjon.

Remélem tudtam segíteni. :)

2019. szept. 10. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Biztos csak 14 éves azért nem akar orvoshoz menni, csak kapja meg a napi faszt gyerek nélkül.
2019. szept. 10. 14:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, a többit pedig megkérem, hogy előítélkezés nélkül, próbáljanak meg embereknek segíteni, végülis ez az oldal ezért van, ha meg a rosszindulatod valahol ki kell élned, azt máshol tedd! Köszi
2019. szept. 10. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
a fogamzásgátló nem játék, sokan írnak gumi szakadást de nekem 1x nem lyukadt(nem napon fém edénybe kell tárolni..) mellesleg spermaölő hatású cumó is van rajtuk, csak ne valami 500 ft os xy márkát vegyél.
2019. szept. 10. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Most tök normális és szerintem teljesen jogos választ írtam, szóval most tényleg akarom tudni hogy miért lett lepontozva!!??
2019. szept. 11. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!