Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
az van, hogy nehéz helyzetbe kerültem. meggondolatlanul lefeküdtem apám főnökének a lányával, de nem vigyáztunk, és hát bement neki. apám már aludt, ezért el akartam vinni titokban a szolgálati kocsijával a csajt sürgősségi fogamzéásgátlás ügyeletre, érdről. az a baj, hogy tudok vezetni de nincs jogsim, és eléggé siettem, izgultam, ezért sikerült összemennem egy platós teherautóval, eléggé megnyomódott apám kocsija és a platós hátulja is. a muksó kihívta a rendőröket, mert nem tudtam semmit mondani, azok meg felvettek jegyzőkönyvet, és mondták, hogy nem mehetek így el a kocsival, hogy se jogsim nincs, se forgalmi, se semmi. pénzem nem volt, úgyhogy autóstoppal inkább visszamentünk a lakásunkba. most lehet, hogy terhes lesz apám főnökének a lánya, ott van a kocsi a rendőrségen összetörve, félek, hogy apámat kirúgja a főnöke, engem meg szétver a főnök is, apám is, és a gyerektartást se tudom majd fizetni. nem tudom, mit csináljak, kinek mit mondjak. most mi legyen???

2019. szept. 9. 02:09
 1/9 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
100%
:D
2019. szept. 9. 06:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1./ szerezd meg a jogsit

2./ gondolkodj a leendő kisbaba nevén

2019. szept. 9. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már elkezdődött az iskola, azt hinné az ember, hogy az ilyen "ViccPistike" emberek már nem talàlnak ki ilyeneket...
2019. szept. 9. 07:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Imádkozz, hogy ne ikrek szülessenek, és fehérbőrű legyen!
2019. szept. 9. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

ezen mennyit gondolkodtál?

felesleges volt

2019. szept. 10. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ebbe a sztoriba, még egy mániákusan feljelentős szomszédot, és egy idegbeteg testvért bele kellett volna szőni.

Esetleg még azt, hogy elpusztult a tengerimalacod, és ez mekkora lelki nyomást jelent számodra, így az iskolakezdés terhe mellett.

De tényleg, méééér kell éjjel kettőkor ilyen baromságokat összehordani?

Inkább alukálná a kedvenc kutyus-mintás ágyneműdben...... :D

2019. szept. 10. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez hányadik évad hányadik része?
2019. szept. 10. 14:33
 8/9 imnard ***** válasza:
Jó sztori, tetszett!!:D:D Próbálkozz meg a politikai karrierrel, akkor mindent megúszhatsz!
2019. szept. 10. 17:37
 9/9 veterán vas ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ilyen "írói vénával", nehogy elmenj vért adni!

Szörnyű következményei lennének, ha valaki kapna a véredből. :D

2019. szept. 10. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!