Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi mit tehetek?
A barátommal tegnap délután szeretkeztünk, azonban kiszakadt a gumi. Egyből megcsináltunk mindent amit lehetett, forró vízzel kimostuk, közvetlenül utána citromlevet ittam.
16 éves vagyok, a barátom állítja hogy nem ment sok , de nem tudjuk mit tehetnénk. Fogamzásgátló tablettát nem tudom hogyan adhatnának ki, mert még nőgyógyászom sincsen.
Az otthoni módszerek, forró fürdő, citrom+petrezselyem kúra segíthet hamar vetélésben?
Kérlek segítsetek!
Felejtsd el ezeket az otthoni "kúrákat".
Esemény utána tabletta kell mindenképpen ! 72 órán belül!
szerrinted a citromlė mit tesz a gyomrodban ami a spermâkra hatással lesz..?
jobb lenne anyukâdnak vallomast tenni, ő segithet esemėny utánit beazerezni
16 évesen már lehetne annyi eszed, hogy tudd, hogy semmilyen otthoni megoldás nem létezik. Kimosni sem tudod, mert mire nekiállnál már rég jóval fejjebb jár. Nincs olyan, hogy nem ment be sok, mert 1csepp is elég, mint ahogy az előváladék is, hogy teherbe ess.
Amit tehetsz, hogy íratsz fel esemény utánit, minél előbb amit viszont csak évente 2x vehetsz be, mert egy lórúgásnyi hormont tartalmaz, ami fél évre felboríthatja a ciklusod.
Egyik védekezési módszer sem nyújt 100%-os védelmet, de odafigyeléssel kiküszöbölhető az ilyen probléma.
A "kiöblítés" csak segíti a teherbeesést, mertmég beljebb juttatja a spermiumokat.
A citromlé nem tesz semmit, legfeljebb az emésztésedet javítja. (A hüvelybe estedbe ne jusson tenni, ahogy az egyik idióta írta, mert komoly sérülésket okozhat!!!)
Az egyetlen értelmes megoldás, hogy most rögtön (MÉG MA DÉLELÖTT!!!) elmégy az ügyeletre és feliratsz esemény utáni tabletttát, ha nem akarsz terhes lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!