Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi mit tehetek?
A barátommal tegnap délután szeretkeztünk, azonban kiszakadt a gumi. Egyből megcsináltunk mindent amit lehetett, forró vízzel kimostuk, közvetlenül utána citromlevet ittam.
16 éves vagyok, a barátom állítja hogy nem ment sok , de nem tudjuk mit tehetnénk. Fogamzásgátló tablettát nem tudom hogyan adhatnának ki, mert még nőgyógyászom sincsen.
Az otthoni módszerek, forró fürdő, citrom+petrezselyem kúra segíthet hamar vetélésben?
Kérlek segítsetek!
Elnézést , hogy segítséget mertem kérni! Édesanyám két éve elhunyt, édesapám pedig még régebben megcsalta őt. Egyetlen szerettem is már csak a barátom maradt. Kollégista vagyok, hónaponta járok "haza", ami a barátom lakását jelenti, amely majd a miénk lesz. Tényleg sajnálom, hogy nem tudok kitől segítséget kérni. Tudtommal nem az én hibám , hogy ilyen családba születtem. És köszönöm az olyan csodás privát leveleket, hogy "tele élveztelek volna". Köszönöm, biztos jó lehetett volna, ja bocs neked nem adom meg azt az élvezetet! Beteg férgek... segítséget kértem, de ez a mai világ...köszönöm!
Egyébként elmentünk nőgyógyászhoz és végül minden jól ment, köszönöm a segitsegeket!
"nincs olyan férfi akinek még soha nem szakad ki a gumi, max ha még nem volt akkor lesz"
Nem tudom, mi 25 évig használtunk gumit és nem szakadt ki egyszer sem - most meg már nincs rá szükség, szólva esélye sincs, hoyg majd ezután...
Ohh csak most látom hogy sikrult megoldanod. Orulok neki, de legkozelebb jobban vigyazzatok:)
15/15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!