Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, akit sokszor kapok rajta hogy néz engem. Tegnap tankönyvosztáskor odavitte az asztalomhoz a tankönyveimet, amit nagyon kedves gesztusnak tartottam és sokszor rám is mosolygott a nap folyamán. Nem nagyon szoktunk beszélgetni, de már 9. évvége óta van ez kb (most kezdtem a 10-et).
Miért csinálhatja ezt?
2019. szept. 3. 18:34
1/3 anonim 

válasza:

"Miért csinálhatja ezt?"
Kislányom ez nem atomfizika elég egyszerű ez az egyenlet tetszel neki és kész.
Ha te is akarsz tőle valamit kezdj el beszélgetni vele. Ha meg nem akkor mondd meg neki, hogy zavar amit csinál és akkor biztos leszáll rólad.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! 🙂 Ez lehet hülyén fog hangzani de nem vagyok annyira a szavak embere, úgyhogy esetleg valamit tudnátok ajánlani hogy hogyan kezdhetnék el egy beszélgetést? (Nagyon szégyenlős vagyok és kedvelem is ezt a fiút😅)
2019. szept. 3. 18:55
3/3 anonim 

válasza:

Kérdezz tőle bármit amit a szituáció alakít, mivel folyton bámul gondolható hogy be jössz neki és akkor úgy is szóba fog veled állni ha hülyeséget kérdezel tőle vagy mondasz neki, én fiú létemre bár nyilván nem profi de elég jó ember ismerő vagyok, és már volt hogy valakinek a nézéséből is tudtam hogy van-e nála esélyem vagy bármi. Ha figyelsz mindíg rá úgy is tudni fogod hogy tényleg tetszel-e neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!