Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem izgat az évnyitóra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem izgat az évnyitóra kiöltözött lányok látványa? Csajok, ti ilyenkor nem kívánjátok a rosszalkodást?

Figyelt kérdés

2019. szept. 2. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Miért kívánnám... ?

Csak haza akarok menni.

18/L

2019. szept. 2. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Én ilyenkor csak azt kívánom bárcsak hazamehetnék.
2019. szept. 2. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
A csodas ceruzaszoknyában ingben és iskolai nyakkendőben inkább azt kívánom, hogy ne gyulladjak meg (így a 35 fokban) nem a rosszalkodást.
2019. szept. 2. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
dehogy kívánom. Örülök hogy délig kibírtam beöltözve a hosszú ujjú matrózblúzomba, a fekete szoknyámba, harisnyába, és magas sarkúba. A harisnyát azt legalább levehettem ünnepség után mert reggel még hűvös volt kicsit amikor mentem hajnalok hajnalán.
2019. szept. 2. 14:47
 5/9 Lazy Lover ***** válasza:
26%
Nem Csak tèged règen volt egy tini csajom azt kèrtem tõle suli utàn hozzàm jöjjön be elsõnek utàna menjen csak haza èletem legjobb kefèlèse volt
2019. szept. 2. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Szomorú, ha csak ilyenkor látsz csinos, szoknyás lányokat :D
2019. szept. 2. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le mégis?
2019. szept. 2. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most mondjuk meg is sértődhetnék, mert én nadrágban mentem.:(

De nyugi, alig vártam hogy az ünnepség után átöltözhessek és lecserélhessem a lábtörő magassarkút a tornacipőmre.:)

2019. szept. 2. 15:31
 9/9 anonim válasza:
100%

Sajnos én is ritkán látok szoknyás lányokat. Pedig örülnék neki, ha többen hordanák.

Azt pedig én is imádom, mikor ünneplőben vannak a lányok. Nagyon csinosak.

F

2019. szept. 4. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!