Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat az évnyitóra kiöltözött lányok látványa? Csajok, ti ilyenkor nem kívánjátok a rosszalkodást?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 14:31
1/9 anonim válasza:
Miért kívánnám... ?
Csak haza akarok menni.
18/L
2/9 anonim válasza:
Én ilyenkor csak azt kívánom bárcsak hazamehetnék.
3/9 anonim válasza:
A csodas ceruzaszoknyában ingben és iskolai nyakkendőben inkább azt kívánom, hogy ne gyulladjak meg (így a 35 fokban) nem a rosszalkodást.
4/9 anonim válasza:
dehogy kívánom. Örülök hogy délig kibírtam beöltözve a hosszú ujjú matrózblúzomba, a fekete szoknyámba, harisnyába, és magas sarkúba. A harisnyát azt legalább levehettem ünnepség után mert reggel még hűvös volt kicsit amikor mentem hajnalok hajnalán.
5/9 Lazy Lover válasza:
Nem Csak tèged règen volt egy tini csajom azt kèrtem tõle suli utàn hozzàm jöjjön be elsõnek utàna menjen csak haza èletem legjobb kefèlèse volt
6/9 anonim válasza:
Szomorú, ha csak ilyenkor látsz csinos, szoknyás lányokat :D
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le mégis?
2019. szept. 2. 15:06
8/9 anonim válasza:
Most mondjuk meg is sértődhetnék, mert én nadrágban mentem.:(
De nyugi, alig vártam hogy az ünnepség után átöltözhessek és lecserélhessem a lábtörő magassarkút a tornacipőmre.:)
9/9 anonim válasza:
Sajnos én is ritkán látok szoknyás lányokat. Pedig örülnék neki, ha többen hordanák.
Azt pedig én is imádom, mikor ünneplőben vannak a lányok. Nagyon csinosak.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!