Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz 17 évesen egy 43 éves férfival kavarni? Nagyon régóta bejön nekem kb 4 éve, csak ugye én még úgymond kislány voltám még ennél jobban is és inkább csak rajongtam érte de most mivel egy faluba lakunk mar egy fel eve fel figyelt ram es nehany hete elhivott randizni es en persze nem mondtam nemet. Nem volt köztünk semmi olyan csak csók. Szerintetek gáz ez?
2019. szept. 1. 21:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
76%
Igen, ez gáz. De inkább rá nézve.
2019. szept. 1. 21:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha lemaradtak az írásjelek. Tudom őket használni de nem a legjobb a telefonom. Sajnálom de, nem is ez a lényeg.
2019. szept. 1. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

17 évesen még mondatokat se tudsz értelmezni?

"Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Apakomplexusos vagy. Apukáddal milyen a viszonyod?

Egyszer kétszer jól megd..g, aztán otthagy és kész. Ezt akarod? Vagy keresel egy korosztályodbelit?

2019. szept. 1. 21:21
 4/11 anonim válasza:
39%
Nem gáz. Nekem is a 40 körüli férfiak jönnek be.
2019. szept. 1. 21:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudok róla hogy az vagyok. Átlagos a kapcsolatom vele, nem vagyunk rosszba se joba. De lehet tenyleg ez miatt van ez mert nem volt soha olyan jo apa hozzam. (Vele elek 17 eve)
2019. szept. 1. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Hát nézd. Sajnos tényleg gáz. Kiskorú vagy ő meg rád csorgatja a nyálat. Gyerek vagy. Jogilag is és valszeg fejben is.

Nem leb***szni akarlak, de ha jót akarsz magadnak, nem akarod hogy kihasználjanak néhány alkalmi szex erejéig kiszállsz ebből nagyon gyorsan.

2019. szept. 1. 21:43
 7/11 anonim válasza:
31%

A múltkor azt állítottad hogy nem volt még semmi sem, mivel van neki egy felesége és gyereke, a felesége meg már a masodikkal terhes éppen.

Utána meg már azt állítottad hogy már szexeltetek is azzal a külföldi hapekkal...

Most meg már csak azt állítod hogy csak csók volt...

🤔🙄🙄

Most akkor mi az igazság kislány???

Még mindig a külföldi kamu 43 éves családos apukára vagy rákattanva, akit be akartál mószerolni a feleségnél, hátha elhagyja őt és a tiéd lehet az apuci???

A múltkor is leírták már rengetegen, hogy soha a büdös életben nem fogja elhagyni egy kislány miatt a családját! Minek erőlteted a semmit???!!

Keress korodbeli kisfiút! Az való hozzád minden téren! Főleg agyilag!.... 🙄🙄

Ez már nagyon unalmas téma!!!!

2019. szept. 1. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nem az,volt ilyen kapcsolatom,most se bánnám 😉41F
2019. szept. 1. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Inkább az a gáz,hogy egy 43 egy 17 évessel akar pl.:lefeküdni.
2019. szept. 2. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan szerinted mit akarna tőled egy 43 éves csávóka? Elmondom neked... Csak szexet, semmi mást.

Ne legyünk már ilyen naivak emberek.

2019. szept. 2. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!