Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék vele aludni, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele aludni, de tudom hogy szar ötlet. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom, lehetne szidni mekkora ribi vagyok, meg hogy anyámék büszkék lehetnek rám stb. Én is szégyellem magam, de tini vagyok, csomó mindent ki szeretnék próbálni :’D

Szóval ha ti is rossz ötletnek gondoljatok írjatok nekem ésszerű éveket miért ne. Mit tennétek a helyemben.

NA SZÓVAL: van egy srác, tök jofej, csomót nevetek azokon amiket mond, kicsit ego, de rendben van. Bírom.

Szokta írni miket mondanak neki a lányok, mennyire nincs szerencséje velük mert mindegyik csak le akar vele feküdni stb. Velem meg tök régóta beszél (ellentétben a többivel) és a fura dolgaimat leszámítva normálisnak tart.

Egyik nap poénkodtunk és megkérdezte ott aludnék e nala. Vagy egyáltalán aludnék e vele.

Kérdezte hogy mi rossz lehet belőle, csak jó lehet, stb

Május vege óta ismerem, mindig friendzoneba toljuk (bár nagggyon sok 18+ dolgot mond de csak viccből)

Szeretnék vele aludni, mert tényleg jofej és tök fun lenne.

Viszont nem tudom, hogy nem próbálkozna e be úgy. Nem próbálna e meghúzni, mert én azt nem akarom. És tudja is, hogy nem adom könnyen magam, nem is akarok tőle semmi ilyesmit.

Néha azt mondja hogy nem lenne semmi, csak alvás, máskor meg ilyen instabilan fogalmaz és nem tudom komolyan gondolja e azokat amiket mond. (Nyilván kétértelmű dolgokat, célozgat sokszor)

Kicsit bonyolult :’D

Fiúk ti csináltatok már ilyet? Mi lett a vege?

Lányok ti hogy vagytok ezzel az egésszel?

2019. aug. 30. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Van sajat lakasa?
2019. aug. 30. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Ne. Könnyű lánynak tűnnel. Van egy ilyen barátnőn, ő is ott aludt, végül beadta a derekát, és szex lett belőle, aztán csalódott, mert a csávó utána leszarta. Szóval ne.
2019. aug. 30. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy, szerintem azzal aludj egyutt akivel egyutt vagy, ha komolyan gondolja ugy is ossze jottok.
2019. aug. 30. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor aludj vele,ha együtt lesztek.
2019. aug. 30. 22:54
 5/9 anonim válasza:
100%

Csajszi

Ahogy te irtad

Tini vagy

Kiakarsz probalni sok mindent

Ha ezt is kiszeretned probalni akkor senki nem all az utadba

Ha eldontotted mindenhogy,hogy nem akarsz lefekudni vele akkor hajra menj

De ha nem vagy ebben biztos vagy tudod,hogy eltudja csavarni a fejedet akkor nem biztos,hogy ez olyan jo otlet🙄

Azt megkerdezhetem,hogy hany eves vagy?

2019. aug. 30. 23:21
 6/9 A kérdező kommentje:
16 :’D
2019. aug. 31. 07:05
 7/9 anonim válasza:
65%
Ott alvás nincs dugás nélkül. Ezt komolyan mondom.
2019. aug. 31. 11:30
 8/9 anonim válasza:
100%
Ottalvásnak nyögés a vége!
2019. szept. 5. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Aludj! Nem egy fiu barátomnál aludtam már. Kijelentettem, hogy ha bármit tervez, akkor most mondja amíg letudok lépni, mert nem lessz köztünk semmi. Az egyikkel kb. havi rendszerességel alszunk egymásnál, nincs semmi tapi, az ágyban még ölelés sem. Viszont volt rá példa, hogy láttam mire menne ki az egész, így nem lett belőlle semmi
2019. szept. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!