Mennyire lenne buta ötlet elmenni kirándulni (tengerpartra) és az autóban aludni?
Én aludtam már autóban Horvátországban, nem a tengerparton, hanem a Plitvicei-tavaknál. Csak egy éjszakát, de az jó szar volt. Majd megfagytunk. Ez késő tavasszal történt.
Egy autó nem igazán alkalmas erre, ha ülsz benne, lehet hogy kényelmes, de fekve össze fogod törni magad. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy valakinek van egy furgonja, és hátul egy komplett matracot belerak, azon kényelmesen lehetne aludni. Én ha ezt csinálnám, benzinkutak parkolójában aludnék éjszaka, nem hiszem, hogy azért bárki is beszólna, + a benzinkúton van retyó, egyes helyeken zuhanyozni is lehet. Zuhanyzó egyébként a tengerpartokon is van, tehát nem marad büdösen az ember.
Mi évekig aludtunk kocsiban a horvát, olasz tengerpartokon, soha nem volt semmi probléma.
Sokan csinálják.
Amúgy bárhol felverhetsz egy sátrat is, senkit nem érdekel.
A büntetés dumát csak azért nyomják hogy elijesszék az ilyen paragépeket mint az előttem szólók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!