Sógornőm tényleg iszonyat buta, de sajnos nagyon szeret okoskodni. Szegénynek olyan logikátlan a gondolkodása, és olyan buta ötletei vannak, hogy már nekem kellemetlen.
Példa: közös költség befizetésére kerestem pénzt, erre kijelenti a sógornőm, hogy egyszerűbb lenne csekket írni és azzal fizetni.
2015. febr. 15. 09:44
2/17 anonim válasza:
nincsen
2015. febr. 15. 09:53
3/17 anonim válasza:
Van. Egyikhaverom az. A poen az hogy foiskolat vegzett most meg egyetemte jar. Mondjuk amilyen a magyar felsooktatas nem csoda hogy minden buta diplomat kap.
Az egy dolog h sajat szakmajahoz sem ert semmit (masok vizsgaztak helyette, headsettel vizsgazik), de a legalapvetobb dolgokkal sincs tisztaban.
A dolgok fonakja egyebkent hogy magat okosnak tartja. Folyton azzal jon, hogy X milyen buta, vagy hogy a nok akikkel randizik, milyen butak.
2015. febr. 15. 09:59
4/17 anonim válasza:
Volt egy mongol idióta a családban. Mindenki nagyon szerette. Bár ők nem igazán élik meg a 30at. Ám nem mindig szomorú a történet, mert aranyos teremtések, nincs bennük gonoszság.
Mégis meggyászoltuk keményen.
2015. febr. 15. 10:18
5/17 anonim válasza:
(4-es... volt egy szülő, aki ilyen sérültet nevelt, és azt mondta vele a szeretet látható formában jelent meg a családban..) :(
2015. febr. 15. 10:20
6/17 anonim válasza:
Hát ha nagyon sokáig kerested a pénzt, és működne a " filmekből ismert csekkfizetés", és kéznél van a csekktömb , akkor tényleg egyszerűbb lenne.:DDD
2015. febr. 15. 10:27
7/17 anonim válasza:
Van. Random sms-eket szokott arról küldeni, hogy hullik a kutyájának a szőre.
2015. febr. 15. 10:40
8/17 anonim válasza:
Van egy, de tényleg olyan dolgokat tud mondani hogy az csak na -.- :D
2015. febr. 15. 10:49
9/17 anonim válasza:
Igen, saját magam. Azért, mert hiszek az embereknek...
2015. febr. 15. 17:58
10/17 anonim válasza:
2 is, bár egyik nem is annyira az én ismerősöm, hanem a testvéremé, de ő legalább egy jó szándékú, kedves ember. A másikkal rossz viszonyban vagyok, na az fájdalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!