Srácok ti találkoztatok már értelmes nővel?
Mármint nem olyannal aki mondjuk jól tanul, jók a jegyei mert bemagol mindent de rá 2 napra elfelejti, hanem aki tényleg értelmes, tájékozott a világ dolgairól, nem naiv, nem tesz fel idióta kérdéseket és nem jellemző rá az úgynevezett "hiszti". Valami ilyen tulajdonságok összességére gondoltam.
Kicsit elgondolkodtam ma ezen és arra jutottam hogy talán 1 nőről tudom csak azt állítani akivel életem során találkoztam de azt is csak talán. Amikor ilyeneket lát az ember, hogy például egy nő nemű egyed kirak egy közösségi oldalra egy olyan Photoshopolt képet amin egy kismacska látható ami elfér a mutatóujjadon és ő ezt váltig elhiszi és kiáll a hülyesége mellett amikor valaki megpróbálja felvilágosítani..... az ember ilyenkor elgondolkodik dolgokon .... és eszébe jutnak a lány ismerősei által feltett idióta kérdések tömkelege.... na m1
De most a ti véleményetekre, tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, ti találkoztatok már értelmes lánnyal?
"egy nő nemű egyed"...
Hát ok. Találkoztam már értelmes nőkkel. Az ismeretségi körömben majdnem mindenki értelmes. Nők, férfiak egyaránt.
Nem lehet, hogy kissé elragadtattad magad, azért nem találod őket sehol?
"Én lány vagyok, ismerek értelmes lányokat, magam is annak tartom :)"
Még nem találkoztam olyan magyar nővel, aki nem így gondolkozna magáról még akkor is, amikor olyan hülye, mint egy asztal.
sok ilyet ismerek, ilyen a felesegem (azert vettem el), az anyam, az anyosom, a hugom, sok mostani es korabbi kollega es ismeros... Mondjuk egyik sem a facebookon eli az eletet.
Nyilvan ok csak ertelmes ferfiakkal allnak szoba, remelem erted...
38F
Értelmes, mérnöki diplomás, intelligens, a világ dolgai iránt érdeklődő nő vagyok. Az emberi butaság mindkét nem esetében zavar.
Nem ismerkedem férfiakkal, kizárólag nőkkel.
"egyetemen több a 3,14csa,"
Több, nagyon enyhe kifejezés? A populáció kb. 90-95 százaléka az, akkora egóval, mint a Naprendszer, ráadásul bunkók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!