Kismamanadrag nem kismamakent? Buta ötlet?
3 szülés után maradt hasam és alkalomszerűen (ahogy 3 gyerek mellett tudok) járok úszni, séta, kirándulás vagyis azért mozgok, de a hasam az borzalmasan nagy.
Nézegettem tok jó kismama farmereket amelyek az én pocakomra jó lenne ( alapból olyan mint egy 3 hónapos terhes. A 2 kicsit 15 hónap különbséggel szültem, 4 kiló feletti súllyal, nagy volt a hasam nagyon a terhességek vége felé).
Hülye gondolat venni ilyen farmert? Kényelmes lehet?
Terhesen nem voltak kismamaruhaim, az amúgy most trendi tunikakat hordtam leggingsel.
Próbáld fel, és ha kényelmes, hordjad nyugodtan.
Ilyenkor szerintem tök jó lehet, hogy valami melegíti a derekadat :)
De olyan felsővel hord, hogy ne látsszon ki a pocak része, mert akkor tuti mindenki azt fogja kérdezgetni, hogy terhes vagy-e.
*jut eszembe. A minap a hm-ben egy fiatal, lapos hasú kiscsaj pont ott méregette a pocakos nadrágokat, hogy venni kéne, mert nem terhesen is jó lehet a hideg időszakra (pasijának ecsetelte hangosan, innen tudom, hogy nem terhesként keresett ruhát).
Tehát nem neked jutott először az eszedbe. :)
(De tartom, hogy kis hassal szerintem nem jó, próbáld fel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!