Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki rendelt már a modanoemi...

Aki rendelt már a modanoemi oldalról mennyire tartja megbízhatónak a céget?

Figyelt kérdés
Tetszenek a ruhák , szeretnék rendelni de egy kicsit megbizhatatlannak tünik az oldal a képeik miatt.

2017. szept. 21. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Utánvétes fizetés van így nem tűnik rizikosnak. Viszont elég átlag ruhák vannak, nem.is olcsón, ilyeneket nem rendelnék ilyen webshopbol, inkább korbejarnam a konfekcio üzleteket. 😊
2017. szept. 22. 14:30
 2/4 anonim válasza:
100%
Rendeltem tőlük egy hónapja 2 pulóvert. Másfél héttel később irtam nekik azt mondták holnap adják fel(4-5nap szállítás). Egy héttel később megint irtam, hogy naggyából mikorra várhatom a csomagot, azt modták nem tudják és azzóta nem is válaszolnak. Online fizettem tehát se pénz nem adták vissza se csomagot nem kaptam.
2017. okt. 24. 00:01
 3/4 anonim válasza:
66%

igen. rendeltem majd lemis mondtam

a rendelèst 3szor .erre mègis kikuldték Édesanyàm

véletlenul atvette a csomagot mert azt hitte a Notinobol erkezett hasonlo osszegu csomag.Akkor mar keso volt felhivtam oket es kerdeztem

megis miert kuldtek ki egy 3 szorosan lemondott csomagot azt mondtak nem

kaptak emailt raadasul elmondasuk szerint mar mas is mondta ,hogy nem mennek at az emailek( kamu) szoval kikuldik eroszakosan letagadva a torlest visszakuldes postan miutan szlovakia 6000 ft alaphangon tehat osszegezve egy 12.000 ft os eendeles gls 1300 hazhozszallitassal ha csere ha elallsz a vasarlastol fele annyi a sajatkoltsegen visszakuldes!!! szerintetek megeri innen rendelni?lemondani nem

tudod mert nem kapjak meg az emailt es ha veletlenul valakit megbizol atveszi megjarod mert visszakuldeni 6000 nrm fogod.. na ennyit róluk. ja es termeszetesen a telefont nem

veszik fel

mar utana facebook uzenetre nem reagalnak es az emailre is csak annyit hogy nem

az ő hibájuk hisz emailt nem

kaptak stb stb pedig befotoztam az elkuldott emaileket.konkretan lexarjak. így marad a fogyasztásvédelem! ennyi

2018. okt. 5. 12:35
 4/4 anonim válasza:
68%

Csaló banda !! senki ne rendeljen innen! a vevő csak rosszul járhat csere illetve visszaküldés 6000.ft alaphangon a postán!!! szlovák címre kell visszakuldeni ! viszont a kiszallitas ket nap

alatt megtortent a lemondas ellenere. szoval

itt van valahol nekik a telephelyuk csak hogy ne legyen kedved cserelni illetve visszakuldeni szlovak cím van megadva! leszednek . egyszerűen nem éri meg.veszel

valamit 5000-ért 1300 gls utánvéttel ha nem tetszik 6000.-ft ert sajat koltsegen tudod visszakuldeni eselyed sincs a cserere! vagy visszakuldere.gusztustalan!! fogyasztásvédelem!!!

2018. okt. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!