Aki rendelt már a modanoemi oldalról mennyire tartja megbízhatónak a céget?
igen. rendeltem majd lemis mondtam
a rendelèst 3szor .erre mègis kikuldték Édesanyàm
véletlenul atvette a csomagot mert azt hitte a Notinobol erkezett hasonlo osszegu csomag.Akkor mar keso volt felhivtam oket es kerdeztem
megis miert kuldtek ki egy 3 szorosan lemondott csomagot azt mondtak nem
kaptak emailt raadasul elmondasuk szerint mar mas is mondta ,hogy nem mennek at az emailek( kamu) szoval kikuldik eroszakosan letagadva a torlest visszakuldes postan miutan szlovakia 6000 ft alaphangon tehat osszegezve egy 12.000 ft os eendeles gls 1300 hazhozszallitassal ha csere ha elallsz a vasarlastol fele annyi a sajatkoltsegen visszakuldes!!! szerintetek megeri innen rendelni?lemondani nem
tudod mert nem kapjak meg az emailt es ha veletlenul valakit megbizol atveszi megjarod mert visszakuldeni 6000 nrm fogod.. na ennyit róluk. ja es termeszetesen a telefont nem
veszik fel
mar utana facebook uzenetre nem reagalnak es az emailre is csak annyit hogy nem
az ő hibájuk hisz emailt nem
kaptak stb stb pedig befotoztam az elkuldott emaileket.konkretan lexarjak. így marad a fogyasztásvédelem! ennyi
Csaló banda !! senki ne rendeljen innen! a vevő csak rosszul járhat csere illetve visszaküldés 6000.ft alaphangon a postán!!! szlovák címre kell visszakuldeni ! viszont a kiszallitas ket nap
alatt megtortent a lemondas ellenere. szoval
itt van valahol nekik a telephelyuk csak hogy ne legyen kedved cserelni illetve visszakuldeni szlovak cím van megadva! leszednek . egyszerűen nem éri meg.veszel
valamit 5000-ért 1300 gls utánvéttel ha nem tetszik 6000.-ft ert sajat koltsegen tudod visszakuldeni eselyed sincs a cserere! vagy visszakuldere.gusztustalan!! fogyasztásvédelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!