Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderről vélemények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderről vélemények?

Figyelt kérdés
Sikerült-e párt találni, hány like/match volt, milyen a közösség stb.

2019. aug. 18. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Szia nem sikerült párt találni rajta (bár nem is az volt a cél csak kipróbálás és poénkodás végett regisztráltam) a like-ot nem igazán tudod ha nincs gold-od match az 34 a közösség meg örülj ha visszaírnak :D (ennek ellenére nem állítom, hogy haszontalan app mert valakik tényleg itt jönnek össze).
2019. aug. 18. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Próbáltam, viszont mindig töröltem magam mert hozzám illő embert nem találtam, vagy akik fent vannak nem is használják vagy le se sz*rják :D Amúgy nem rossz app egyáltalán. Akármi megtörténhet, lehet legközelebb megint felregisztrálok rá. :)

Párt találni nem, azt hiszem 21 likeom volt meg 1 super like, de nem tudtam meg soha hogy ki volt az. :D

2019. aug. 18. 14:26
 3/6 I noor Y ***** válasza:
100%

Lányok arra szokták használni hogy az egójukat fenntartsák azzal hogy látják hány srác írja nekik milyen jól néznek ki és ismerkedne velük.

Ez függetlenül attól működik hogy az illetőnek van kapcsolata vagy nincs.

Ez pedig azt jelenti hogy normális ismerkedésre, kapcsolatteremtésre inkább alkalmatlan mint alkalmas.

2019. aug. 18. 14:36
 4/6 anonim válasza:
100%
Élőbe többre mész!
2019. aug. 18. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyűjtöttem jó néhány szexpartnert, erre elég jól használható. Komolyra is lett volna lehetőség, de komolyat én inkább máshogy szereznék...

27/F

2019. szept. 4. 12:05
 6/6 kupicalajos válasza:
Hát nem is tudom. Én már gondolkoztam rajta, hogy regisztráljak 25 éves fiú vagyok és nem nagyon találok barátnőt. De az a helyzet, hogy manapság az emberek 90%-a a külsőd alapján ítél szóval mindegy mit írsz le magadról. Én egy punk srác vagyok csak simán hosszú hajjal nem taréjba és sok lánybarátom mondta, hogy csak úgy biztos nem jöttek volna oda hozzám barátkozni a suliban de így, hogy társaságban összesodródtunk vidámabb az életük, hogy ismernek engem :D Szóval nem akarom elvenni a kedvedet de amíg a lánytársadalom nem tanul meg az orránál továb látni addig nem sok esélyed van. De ha egy divatosan öltözködő ecsethajó srác vagy akkor ne tétovázz, hamar sikered lesz. Sok szerencsét kívánok neked :D
2019. szept. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!