Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lehet egy lánnyal akár megcsókolni is. (Még sosem volt ilyen)
Bárhova megyek és meglátok egy lányt aki szerintem jól néz ki és vonzó egyből felkelti az érdeklődésemet.
De közben persze a fiúk is tetszenek.
Mit tanácsoltok? Honnan tudjam hogy valamelyik lánynak én is bejövök?
Honnan tudom hogy van-e esélyem megcsókolni? Vagy várjam míg ő lép?
2019. aug. 7. 23:45
11/11 anonim válasza:
Bár nem vagyok lány, csak bi, de ha sosem próbálod ki, akkor sosem fogod megtudni. Ennyi. Sok lány kipróbálja és élvezi, mégis inkább marad a pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!