Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek párok, akiknél biszexuális mindkét fél? Esetleg 3-an vannak a kapcsolatban?
Én sokkal több tartósságot látok azokban a kapcsolatokban ahol többen vannak.
És ha én szeretek egy fiút is meg egy lányt is?
Éppenséggel csak mindkettőjük tetszik.
Szerintem többen vannak azok, akik elítélik azokat, akik nem a normális módon élik a párkapcsolatuk.
Létezik olyan, hogy egy meleg párt találjak (férfiakat) akiknek szimpi vagyok és több idő után megszeretnek annyira, hogy velük éljem le az életem?
A variáció mindegy, csak többen legyünk a kapcsolatban és a lényeg a szerelem 🥰
Azzal is tisztában vagyok, hogy sok idő elmélyülni a másikban és a megfelelő embereket is nehéz ehhez megtalálni.
Akik elítélik az egészet, nekik azt mondom az idő változik.
Lehet, hogy pár év múlva ez lesz a normális, mert rájönnek az emberek, hogy ha van két igazid akkor már tényleg nem kell más a boldogsághoz.
Főleg ha tökéletes az összhang.
"Lehet, hogy pár év múlva ez lesz a normális,"
ööö... nem.
Léteznek. Hosszú életű nem lesz a dolog, de vannak ilyenek. Poligám kapcsolatoknak hívják.
Kétlem, hogy valaha is ez lenne a normális.
Hát.. Ki tudja mit hoz a "Z" generáció.
Régen se hittek sok dologban, amik ma már vannak.
Két meleg biztos nem fog hármasozni egy lánnyal. Ha elevenebb élményekre vágynak akkor egy harmadik pasit fognak keresni.
Én biszex pasi vagyok és szívesen kipróbálnék egy hármast: két pasi, egy csaj. Vagy a te esetedben két csaj egy pasi felállás játszik gondolom. 2pasi 2csaj, mindenki mindenkivel már nagyon előrehaladott lenne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!