Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek biszexuális vagyok?
17 éves lány vagyok és nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lehet egy lánnyal akár megcsókolni is. (Még sosem volt ilyen)
Bárhova megyek és meglátok egy lányt aki szerintem jól néz ki és vonzó egyből felkelti az érdeklődésemet.
De közben persze a fiúk is tetszenek.
Mit tanácsoltok? Honnan tudjam hogy valamelyik lánynak én is bejövök?
Honnan tudom hogy van-e esélyem megcsókolni? Vagy várjam míg ő lép?

Én is kíváncsi vagyok milyen lehet egy lánnyal, de szerintem nálam ez csak kíváncsiság és nem hiszem hogy biszex vagyok. Ha eltudsz egy lánnyal képzelni egy kapcsolatot és benne lennél akkor gondolom az vagy.
18l

Én is bisex vagyok. Van aki kicsi kora óta érzi h mindkét nemhez vonzódik (Pl én) és van aki későn jön rá. Én mindig is tudtam, így nekem nem volt ilyen gondom. De sztm akkor lehetsz biztos, ha egyszer megcsókolsz/szexelsz egy lányal. Menj egy egy meleg buliba. Próbáld ki. Ha tetszik, akkor az vagy. Ha nem, akkor nem. És attól h nem lennél együtt egy lányal, attól lehetsz bisex. Én pl biszexuális, és homoromantikus vagyok. Vagyis szívesen lefekszek egy fiúval, vagy egy lányal. Vagy szívesen megcsókolom. De párkapcsolatban csak lányokkal tudok együttlenni.
(Csak egy gyors tipp: ha tényleg az vagy, akkor érdemes lenne kicsi megismerni az LGBTQ közösséget, úgyhogy ajánlom h néz utánna. Pl néz olyan videósokat mint Zshow, Stiler, Fajt Alex. De a legkönnyebb a Tanulom Magam youtubecsatornáján megnézed a szexuális orientációról szóló videót. Csak írd be h "tanulom magam homosex" és ki kéne adja.)

Heteroromantikus biszexuális? (Szóval romantikusan az ellenkező nemhez, szexuálisan mindkét nemhez.) Vagy enyhe leszbikus hajlammal rendelkező biszex. Vagy csak kíváncsi.
De nagyon kevés 100%-ban hetero ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!