Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem hiszti az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem hiszti az egész, miért haragudott volna meg?

Figyelt kérdés
Van egy csaj. Régebb sokat beszéltünk,de lett barátnőm. Aztán szakítottunk és megint elkezdtem beszélni a lánnyal. Még mindig nincs senkije, már 2 éve szingli, pedig állításai szerint tetszettek neki már fiúk és ő is tetszett már másoknak,de egyik se jött be neki. Hát mondtam neki ismerje meg őket mielőtt elutasítja, erre a válasz,hogy jól ismeri őket és nem.az esete egyik sem (állításai szerint a legtöbb ilyen aki rá ír már is ágyba akarja vinni, szóval csak 2-3 normális srác van akivel inkább barátok maradtak') megmondtam neki kerek perec : nem lesz így senkije. Válógatos és semmi se jó neki. Milyen hercegnő szindrómában szenved ,hogy nem képes senkivel se járni? Akkor ott kiosztott ,teljesen be volt sértődve pedig nekem volt igazam. Aztán ma írtam neki és elég kedvetlenül beszélt velem . Kérdeztem mit olvas mostanában, mert ez közös bennünk. Kérdeztem miről szól a könyv, és mivel abszolút idióta témájs van,megis mondtam neki. Erre elkezdett nekem flegmázni és azt mondta,hagyjak békét mert csak kritizálni tudom. Hát de ha nekem van igazam akkor miért kell besértődni? 16/L ő én 19/F
2019. aug. 7. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Részben igazad van,de lehet,hogy a lány egyik sráccal sem találta a közös hangot.

Előfordul az ilyesmi.

Az ismerősöm is ilyen volt és kb.20 pali itán találta meg az igazit,akivel 6 éve együtt vannak. ^^

2019. aug. 7. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján igaza van, mert 2 dologról beszéltél vele, és mindkettőbe belekötöttél. És attól, hogy szerinted idióta témája van egy könyvnek, még nem feltétlen rossz a könyv, sőt, lehet, hogy talán azért olvassa, mert neki tetszik....

Attól, hogy válogatós, még nem fog egyedül maradni. 16 éves, előtte az egész élet. Had legyen válogatós. Ha van rá jelölt, megteheti.

2019. aug. 7. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"2 éve szingi" lol hol élsz te? 16 évesen KEZDESZ randizni. Egy párkapcsolathoz elég érettnek kell lenni. Vagy mit gondoltál, már 12 évesen pasizik mindenki?

Igen, teljesen igaza van. Belekötöttél mindenbe amit mondott, olyanba is amihez semmi közöd.

Tégy neki egy szívességet és hagyd békén.

2019. aug. 7. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor két éve minek volt barátja,ha 16 évesen kezd randizni az ember? Csak egy fruska aki folyton azzal jön, hogy ő nem jár senkivel azért,hogy legyen valakije. Kell vonzódjon hozzá és egy hullám hosszon kell legyenek...Ja mert ha csak barátkozik az ember tuti rájön,hogy bejön-e neki az az illető. Na fix, idióta felfogása is van a kapcsolatokról. S még azt mondja nekem,hogy minthogy egy olyan barátja legyen mint én inkább egyedül hal meg .
2019. aug. 7. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne sértődj meg, de ezek alapján nekem se kellenél... Olyan szinten lenéző vagy vele, hogy az már fáj.

Tegyél neki egy szívességet, és hagyd békén.

2019. aug. 7. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:

19 évesen,olyan gyerekes felfogásod van.

Mindenbe belekötsz,jó,hogy nem abba is,hogy levegőt vesz.

Miért kell 16 évesen mindenáron barátja legyen?

A kommentben amit írtál...

Elszégyelhetnéd magad. Egy "barát" nem mond olyat a másik háta mögötf,hogy: fruska.

Undorító vagy.

2019. aug. 8. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Megmondtam én neki is,hogy az nyugodj meg.
2019. aug. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!