Miért elegedetlenkedik egész nap 14 hónapos fiam?
Szerintem már ő is unja ezt a hosszú telet. Unatkozik. Nyilván a betegség sem tett jót a hangulatának. Meg ha most betegek voltatok akkor gondolom nem nagyon voltatok semerre.
Már én is agybajt kapok, hogy szinte semmit se lehet csinálni, mert vagy -15 fok van nap közben is kint, vagy ha nem akkor szakad a havas vagy az ónos eső, ami után életveszély kilépni a házból. No meg szmogriadó van és influenza szezon, vagy mi vagyunk betegek vagy mások, szóval sem a szabadban sem fedett helyen nem lehet érdemben programot szervezni. Néha eldöcögünk vásárolni, de ezen kívül sok mindent nem tudunk tenni.
Szerintem ahogy kicsit jobb idő lesz, és több mindent csináltok, nem fog morogni annyit.
Enyem is ilyen, mert miota jeg van az utakon nem voltunk kint. Kell a friss levego nekik, nem ez a borzadaly ami most van.
Amugy meg porszivozd ki az orrat, hatha maradt meg vmi ami zavarja.
Az en 15 hosomra ra sem lehet ismerni. Annyira frusztralt a mai nap, hogy mar kapott Viburcolt is.
Borzalmas ahigy sir meg nyuglodik egesz nap.
Köszönöm lányok! Nem tudom ki pontozott le, de nekem mki válasza hasznos volt.
Ma végre süt a nap, járunk egyet , nekem is jobb a kedvem, és a kicsinek is.
Nektek is kitartást és levegozzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!