Nálatok az egész kiságyon van rácsvédő?
Figyelt kérdés
Vagy csak azon az oldalon amerre ejszaka a feje van?2017. jan. 13. 14:45
1/5 anonim válasza:
Mintha ugyanazon az oldalon lenne a feje reggel, mint ahova letettem... :)
Már pár naposként is addig ficergett, hogy máshol ébredt.
Igen, teljes rácsvédőnk volt, de nem sokáig használtuk.
2/5 anonim válasza:
Igen, körben van, de nem első pillanattól. A fél rácsvédőnek nem sok értelme van. Amíg nem vándorolt, nem kellett a fél rácsvédő se, amikortól bejárta az ágyat, viszont jobb volt a körben védő.
3/5 anonim válasza:
Amíg nem feszelgett ennyit álmában, mint most, addig nem is raktam fel, viszont mióta egy igazi kis sajtkukac, forgolódik össze-vissza, azóta felraktuk körbe. Főleg, h sokszor nem ott találtam a fejét, ahová leraktam, hanem akkor már elég közel a rácsokhoz, így megelőzendő egy fejelést, felraktuk.
4/5 anonim válasza:
Nekünk csak fél rácsvédő van, azon az oldalon ahol a feje van. Mindig csak felfelé valamelyik sarokba mászott, ezért már úgy is tesszük le, hogy egyből betesszük a fejét a rácsvédőhöz vagy valamelyik sarokba, azt szevasz. Így gyorsan elalszik és nem is ébred fel, mert már nincs hova mennie.
5/5 anonim válasza:
A nagyfiamnak csak a fej résznél volt. A kicsinek egyáltalán nem tettem fel, mivel azóta kiderült, hogy nem igazán biztonságos. Meg mondjuk olyan túl sok értelme nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!