Miert sir, nyoszog, erolkodik, nyafog szinte egesz nap a 15 hetes babam?
Az én kisfiam bizony puffad a fogzástól. Ha puha a hasa és nem panaszkodik rá akkor tudom, hogy 1 hónapon belül nincs új fog. 10. jön neki szóval volt alkalmam kifigyelni. A pelusban is látszik, hogy rosszul emészt. Sajnos ez van.
Dentinox egyébként jobb, a Dologel kb a semmi kategória. A dentinoxban van egy kis lidocain, alvás előtt ha jókor kenem be neki, egész könnyen elalszik.
Igen puffad. Híg, zöld, néha nyálkás, akár ételdarabos a széklet. Amúgy normális ha nem jon foga. Hogy mitől én nem tudom. Valahol azt olvastam ilyenkor gyorsabb az emésztés ezért lehet nem emészt rendesen az emésztetlen kaja meg puffadást okoz. Amúgy is érzékeny pocakú kisfiú ezt kellett örökölnie szegénynek. :( de tényleg van mikor semmitől semmi baja és hosszú hetekig, volt mikor 2 hónapig ha nincs új fog. Aztán kezdődik a sok pukizás, kínlódás és 2-3 hét kb kint a foga.
Nyugodtan lehet a lidocaint, nem étkezés előtt mondjuk de nem okoz gondot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!