Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 honapos baba sokat erolkodik...

3 honapos baba sokat erolkodik nyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg akkor is ha elotte 1-2 oraval kakalt, infacolt adok neki. Annyira erolkodik hogy piros lesz az arca es kiabal, nehezen tudom emiatt elaltatni nappal.

2015. nov. 18. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Tornáztatni szoktad?

Az angol víz jó szélhajtó vagy az édeskömény tea.

2015. nov. 18. 11:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen szoktam, az angolviztol rosszabb lett, a komenytea pedig nem nagyon csinal semmit
2015. nov. 18. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha szoptatsz akkor tejterméket próbáltad már kerülni? Vagy a colief cseppet is próbáltad már?
2015. nov. 18. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:

És ilyenkor jön is valami vagy csak a széllel küzd?

Ha jön és nem kemény, akkor semmi gond.

Nekik még nem egyszerű kinyomni, nem meglepő ha vörösödik, de semmi baja nem lesz tőle.

Az pedig, hogy felébred tőle, más baba is.

2015. nov. 18. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Neha olyankor jon 1-1 puki,tapszeres baba 1 honapja de mar probaltam mindent (colief-et is) tudom hogy mas baba is felebred ra, de o van hogy 1-2 oran keresztul sir miatta annyira erolkodik. Javulni fog ez lassan?
2015. nov. 18. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én babám nagyon sokat sír emiatt és mivel semmi nem használ igazán én használok néha szélcsövet. Az van ráírva a dobozára napi 4x lehet. Nem 1-2 puki jön hanem sok.

Ő 2 hónapos, még van idő.. a tiednek 3 hónaposan nem tart már sokáig, általában 3-4 hónaposan megszűnik.

2015. nov. 19. 06:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi szélcsövet használtunk, jöttek a pukik tőle...
2015. nov. 19. 10:58
 8/8 anonim válasza:

Szia,nekünk ugyanez volt a problémánk,amikor az egyik bmőm mondta,h szerinte túl sűrű nekünk a tàpszer.....kipróbàltam és tényleg!az útmutatón a 90ml-néz van írva 3kanálnyi,de mi 100ml-hét adunk annyit.

Kb két nap alatt megoldódott a probléma.egy próbát nektek is megér

2015. nov. 19. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!