Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha napközben alszik a baba,...

Ha napközben alszik a baba, és épp meghalljátok, hogy nyom egy fosit, mit csináltok?

Figyelt kérdés
Felébresztitek, és tisztába teszitek, vagy megvárjátok amíg felkel? :-))
2009. febr. 3. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha alszik akkor megvárom amíg felkel. Természetesen ha ébren van akkor rögtön kicserélem a pelust.

2009. febr. 3. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Megvárom míg felkel. :)
2009. febr. 3. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:
OK, köszi, én sem keltem fel. :-))
2009. febr. 3. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! En sajnos fel kell ebresszem, mert altalaban ha jon a kaki, akor ki is folyik, de altalaban alszik is vissza.
2009. febr. 3. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem hagyom abban a pelusban aludni még 1-2 órát biztos neki sem jó meg hát ne pirosodjon ki vagy csípje neki a kis popsiját.Nem állok neki ébresztgetni de elkezdem tisztába tenni és sokszor fel sem ébred rá.Ha mégis akkor is hang nélkül tűri és egyből vissza alszik.Tényleg csak pár percet hagyom benne hátha nyom még hozzá egy kicsit annál többet nem.Másfél hetes a kisfiam lehet azért is alussza végig nem tudom a nagyobb babáknál ez mennyire müködik.

2009. febr. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!