Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pettingeltünk, most azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pettingeltünk, most azt mondja megrontottam, és undorodik magától. Tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Két hónapot voltunk együtt. Tavkapcsolat volt, veszekedtünk mielőtt szétmentünk. Sokat. 16/f 14/l

Nekem is elég nehéz feldolgozni a helyzetet, még szeretem. Nem akartam hogy így érezzen. Ő már kiábrandult, és rám se bírna nézni, azt mondta.

Azt is mondta, hogy én beszéltem rá, ami valamilyen szinten igaz, de ő is incselkedett eleget, és nem igazán ellenkezett.

2019. aug. 3. 03:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
14 éves lányoktól mit vársz? Nem kell sürgeti. Meg nem állt készen. Ilyen fiatalon még nem kellett volna pettingelni
2019. aug. 3. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a kislány csak azért ment bele, mert te nagyon akartad és félt, hogy ha nem megy bele, akkor elhagyod, amit meg nem akart. Elég gyakori az ilyen, főleg az önbizalom hiányos lányoknál.

Legközelebb, ha eljutsz idáig egy barátnőddel és azt mondja, hogy inkább ne, fél, elhúz magától, akkor ne bátorítsd, hanem szimplán kérdezd meg tőle, hogy ő mit szeretne. Ha azt mondja, hogy nem szeretné, akkor értelem szerűen ne folytasd. Ha pedig azt mondja, hogy szeretné, akkor is nézz a szemébe és olvass az arcáról. Ha úgy látod, hogy nem szeretné, akkor megintcsak ne folytasd. Ha meg úgy látod, hogy szeretné, csak fél tőle, na akkor esetleg már bátoríthatod. De egyébként a legjobb lenne, ha ő maga esne neked.

18/F

2019. aug. 3. 17:21
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a kis csajnak időre van szüksége, hogy ezt feldolgozza, így az a legjobb, amit tehetsz, hogy békén hagyod és előtte egy levélben leírod neki a te gondolataidat, érzéseidet az esettel kapcsolatban, hogy ő is képben legyen és ne csak a gyakori közösségével beszéld meg..., aztán elköszönsz tőle és keresel hozzád illő lányt és nem egy ilyen fiatalt, aki még éretlen.
2019. aug. 3. 20:31
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként szerintem is ott rontotta el a kérdező, hogy olyasmit akart, amit a másik fél még nem - remélhetőleg legközelebb okosabb és türelmesebb lesz.

A lányoknak, nőknek idő kell a bizalom kialakulásához és normális esetben nem adják oda magukat rögtön.

2019. aug. 3. 20:33
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
Egy 14 éves az még gyerek, nem lett volna szabad kezdeni vele, még pettinget sem.
2019. aug. 4. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!