Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingeltünk, most azt mondja megrontottam, és undorodik magától. Tehetek valamit?
Két hónapot voltunk együtt. Tavkapcsolat volt, veszekedtünk mielőtt szétmentünk. Sokat. 16/f 14/l
Nekem is elég nehéz feldolgozni a helyzetet, még szeretem. Nem akartam hogy így érezzen. Ő már kiábrandult, és rám se bírna nézni, azt mondta.
Azt is mondta, hogy én beszéltem rá, ami valamilyen szinten igaz, de ő is incselkedett eleget, és nem igazán ellenkezett.
Nem voltunk ott, igazságot nem tudunk tenni. Viszont gondolkozz el rajta, hogy a "nem igazán ellenkezett" pontosan hogy történt. Már csak a jövőbeli kapcsolataid miatt is, hiszen ha rámászol úgy egy lányra, hogy (nem igazán) ellenkezett, könnyen akár börtönben is találhatod magadat.
Én a helyedben bocsánatot kérnék tőle, megmondanám, hogy nem vettem komolyan/elértettem az ellenkezését. Remélem a lány is megtanulta, hogy erőteljesebben kell kifejeznie, mit akar/nem akar.
Amikor egy kicsit idősebb fiúval voltam kapcsokatban, akkor ő próbalta rámerőltetni a pettingelést, de csak annyit sikerült hogy kielégítse magát.
Én már akkor utáltam ezt a dolgot és nem is értem hozzá, csak mindig jött dörgölőzni és egyebek.
Nem akartam, de nem nagyon mertem nemet mondani, mert még kicsi voltam.
Ennyi is elég volt hogy évekig aszexuális voltam, nehezen sikerült feldolgoznom.
Szóval megértem ha undorodik tőled...
Szerintem egyszerűen szakíts vele. Normális és termeszetes dolog ilyen szinten megélni a szexualitást, ha valaki erre nem képes az nagyon nagyon éretlen, de ilyennel egy kapcsolatot se lehetne fenntartani, hiszen akkor nem csak a szexhez éretlen hanem ugy általánosságban is. Ne aggódj, nem rontottad meg, ha ő is incselkedett akkor viszont beleegyezett. Feljelentés nem valószínű hogy fog történni, tudja hogy semmi alapja nincs, ráadásul a kihallgatás igazságügyi pszichológus felügyeletével zajlik, aki pont azért van ott hogy kiszűrhesse a hazugságokat...
Azt javaslom keress korodbeli/idősebb lányt, és hagyd még az éretlen kisgyerekeket.
19L
Egy nagyon érett lány ő, nem véletlenül jöttem össze vele. A kortársaihoz képest sokkal komolyabb, biztosabb.
Viszont önbizalomhiányos, utálja a testét, mert sose lesz olyan, mint a vékony lányok, akiket körülrajonganak.
A nem igazán ellenkezett pedig úgy volt, hogy gyakran incselkedett azzal, hogy miket tenne meg. Például ha éjszaka beszélgettünk, mondta hogy egyedül van a szobában, nincs rajta ruha, simogatja magát, kérte hogy mondjam el hogy mit tennék vele, közben pedig kényeztette magát.
A talalkozásaink is hasonló módon mentek. Direkt szoknyában volt, néha fel-fel lendítette azt, de többször előfordult hogy melltartót se vett fel. Csókolózás közben gyakran rámarkolt ott lent, ami nem picit tüzelt fel. A pettinget előre elterveztük, sokszor kérdeztem tőle hogy biztos akarja-e. Mikor arra került a sor, először elhúzta a kezem, és azt mondta hogy ezt nem szabad neki. Azt mondtam, hogy nyugodjon meg. Ezt szabad, szeretjük egymást, és ő is szeretné. Újra elkezdtem csókolgatni, és végül pettingeltünk. Csak én kényeztettem őt. A következő talinál benyúlt a nadrágomba, de ezt is előre megbeszéltük. Azt mondta fél ettől, és segítsek neki. Én próbáltam a lehető legóvatosabban segíteni neki, hogy ne érezze azt hogy minden áron ezt akarom. Végül nem lett az amit megbeszéltünk, miután a nadrágomba nyúlt, azt mondta neki ez nem megy, és kell neki idő. Megértettem, és nem veszekedtem ez miatt.
Én nem akartam hogy ez legyen, de nagyon tetszett a dolog, hogy ilyen nyitott ezen téren. Utólag úgy érzem, sokkal jobb lett volna csak kézenfogva sétálni, és beszélgetni vele, mint megtenni ezt...
"Mikor arra került a sor, először elhúzta a kezem, és azt mondta hogy ezt nem szabad neki. Azt mondtam, hogy nyugodjon meg. Ezt szabad, szeretjük egymást, és ő is szeretné. Újra elkezdtem csókolgatni, és végül pettingeltünk. "
Nem akarta, de te telebeszélted a fejét, az meg 14 évesen inkább megcsinálta. Ez sokkal inkább úgy hangzik, hogy beleszuggeráltad hogy megtörténjen a dolog, hiába jelezte előtte, hogy nem szeretné. Örülj, ha nem erőszakként fogta fel.
Nekem kellett volna okosabbnak lennem, én vagyok az idősebb. Tudhattam volna hogy ez lehet a vége, nem lett volna szabad megtennem.
Már szakítottunk, azt mondta hogy undorodik magától mióta szakítottunk, és egyre jobban. Ő már nem ártatlan, megrontottam.
Egy picit még örülök is, hogy engem hibáztat. Eddig mindenért bocsánatot kért, és azt magyarázta hogy ő a hibás. Holott ez az esetek többségében nem így volt.
Nem igazán világos a történet. A kérdésben azt írtad ő is akarta és nem ellenkezett, a válaszokban azt látom hogy erőszakot alkalmaztál. Most akkor melyik? Mert nem mindegy egyáltalán.
Itt 1-2 elhangzott dologra reagálnék. Nem gyerek a 14, hanem fiatal tininek hívják. Tapasztalatlan? Éretlen? Igen, de nem gyerek, már van valami képe a világról. Például a kapcsolatról is lesz már egy képe, amibe ugye ő maga is belement - evidens hogy több is lesz mint pajtikálás, meg együtt fagyizás vagy legózás. A másik hogy nem 25 meg 30 éves emberrel csinálta, hanem 16, aki történetesen az, akivel együtt van (volt). Azért számít, mert ő is még tapasztalatlan és nem rossz szándék vagy kihasználás vezérelte. A harmadik pedig hogy petting történt, nem aktus, nem történt megerőszakolás, pedig úgy van itt kezelve néhány embertől és szépen elvannak mosva a határok.
Ez az egyik része, viszont most jön a képbe az, hogy erőszakos voltál-e és akarata ellenére tettél valamit, vagy ő is örömmel csinálta, szívesen benne volt. Ha erőszakot alkalmaztál, ami már akkor megtörténik ha ő minimális ellenkezést is mutatott (vagy nem érezted hogy partner lenne), ebben az esetben teljesen jogos amit érez és van mit szégyellni. A nem igazán ellenkezett nem egyenlő azzal, hogy partner volt.
Ha viszont akkor élvezte, benne volt, de utólag megbánta, azzal mit lehetne kezdeni? Egy döntési helyzetben volt, akkor tetszett neki, belement, ő döntött így. Ezzel nem lehet mit tenni, főleg azzal nem hogy utána mit érez (ismétlem, ez akkor van ha akkor élvezte és ő is partner volt).
Ezért mondom hogy homályos az egész, össze-vissza írogatott infók alapján van itt az levezetve, hogy kb. megerőszakolás történt és a lány nem volt a tudatánál. Az sem tiszta hogy mi miatt szakítottatok: azt írtad sok volt a veszekedés a végén, tehát akkor nem történhetett a petting (hisz nem lehettetek már olyan közel egymáshoz), magyarul előtte kellett és akkor még nem mondta hogy megrontottad volna. Olyan mintha utólag vágná ezt a fejedhez, mert a veszekedések után megutált (amikről szintén nem tudjuk, hogy miről szóltak).
Mindenki saját sztorikból indul ki és azokat húzza rá erre. De lehet így is csavarni: vegyünk egy mélyen vallásos családból származó lányt, aki maga is az és aki benne van a pettingelésben a pasijával, élvezi. Majd utána rájön a bűntudat és a szégyen érzete, hogy Isten színe előtt ilyet csinált és a családja is megvetné, ha megtudná, hisz házasság előtt ilyet nem csinálunk. Nem így nevelték. A szégyen érzésétől összezuhan és a másikat okolja azért, mert engedett az egyik főbűnnek, a kísértésnek, miközben esedezik az Úr bocsánatáért.
Én csak azt mondom, hogy két tapasztalatlan, ártani a másiknak nem akaró fiatal esetéről beszélünk, ami úgy van kezelve, mintha egy középkorú férfi megerőszakolt volna egy 14 éves lányt. Mivel nincs elég infó a kezünkben, nem tudjuk mi történt, ráadásul a másik felet sem hallottuk, nehéz mit mondani. Annyit lehet hogy adott lehetőségeket felvázolunk és leírjuk mi számít erőszaknak, remélve hogyha ez történt, akkor tanul belőle az illető és sokkal jobban figyel arra, hogy a másik fél mit érez az adott pillanatban, ezáltal soha többé nem fordul elő ilyen.
Én nem erőszakoskodtam vele. Előre megbeszéltük hogy pettingelni fogunk. Ő is akarta, többször is megkérdeztem tőle, hogy biztos-e ebben. Szerintem mikor először tévedt olyan helyre a kezem, megijedt. Én ezt éreztem a hangjából. Ezért próbaltam nyugtatni. Amit csinált, az természetes, ha két ember szereti egymást. Nem bűn. Csak ne féljen a helyzettől, mert ha szorong közben, akkor nem lesz olyan az első ilyen alkalom, amilyennek lennie kéne, és később megbánja majd. Nem akartam hogy ez egy traumaként maradjon meg benne, azt szerettem volna, ha tökéletes lesz neki.
A vallásos példád tökéletes erre. A nevelése elég szemérmes (de nem vallásos), a szüleinek nem tetszett hogy ilyan idősen már barátja van. A veszekedés előtt történt, nyilván. Jól megvoltunk igazából, de a családjával, leginkább az apjával nem sikerült jó kapcsolatot kialakítanom. Közben pedig egyre többször lett nézeteltérésünk leginkább a család, és a nézeteink miatt. Veszekedés veszekedést követett, aztán szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!