Lehetek terhes ha pettingeltünk és nem jött meg?
szerintem az, hogy ott votl a hüvelyem bejáratánál nem egyenlő azzal, hogy a hüvelyemben volt.
A "nem vagy elég érett" részt pedig hanyagold, mert nem tudsz érdemleges következtetést levonni erre vonatkozóan azok alapján, amit leírtam. Nyilván csak a legfontosabbakat írtam le, így akár 35 éves is lehetek meg 50 is, de lehetek 13 is. :)
rendszertelen a menzeszed, de ez már késés?
na most, amikor nekem rendszertelen menzeszem volt, volt olyan, hogy 1 hónap kimaradt, aztán megjött. vagy 2 héttel később jött meg, mint kellett volna. vagy 1 héttel korábban.
mi számít már késésnek neked? de mivel alapvetően izgulsz miatta, ez is okozhatja a késést.
ha átlagot számolok, akkor az 29 nap. de volt, hogy 24 napra jött meg és volt, mikor 36-ra. most járok 32 napnál. A legtöbbször naptárhoz igazodik, ami azt jelenti, hogy tegnap kellett volna megjönnie.
Ezért rendszertelen (az én fogalmaim szerint) és ezért késik.
Ha volt olyan h 36 napra jött meg, és most 32nél tartasz, akkor az késés szerinted?
Igen lehetsz terhes. Kicsi rá az esély, de lehet h egy "kis fickó" nagyon révbe akart érni.
Aktus után 14 nappal már lehet tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!